На Буковині стали менше виготовляти м'яса та молока

Новини Чернівців
910
0
На Буковині стали менше виготовляти м'яса та молока

У Чернівецькій області стали менше виробляти м'яса та молока у порівнянні із 2012 роком.

Як повідомили у Головному управлінні статистики у Чернівецькій області, за січень–червень 2013 року господарствами всіх категорій вироблено 26,5 тис.т м’яса в живій вазі, 133,5 тис.т молока, 213,5 млн.шт. яєць та 102 т вовни. У порівнянні з січнем–червнем 2012р. обсяг виробництва м’яса зменшився на 2,4%, молока – на 0,9%, вовни – на 0,8%, водночас яєць вироблено на 3,2% більше.

На 1 липня п.р., за розрахунками, в господарствах всіх категорій утримувалось 141,4 тис. голів великої рогатої худоби (з них 70,2 тис. – корів), 195,9 тис. – свиней, 70,5 тис. – овець та кіз і 4,3 млн. голів птиці. Порівняно з 1 липня 2012р. в області відмічалось збільшення поголів’я великої рогатої худоби на 2,3%, свиней – на 0,1%, овець та кіз – на 1,9%. Водночас корів стало менше на 1,7%, птиці – на 7,0%.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують