За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Чернівецької області найбільш вагомою статтею (48%) усіх сукупних витрат домогосподарств продовжують залишатися витрати на харчування (включаючи харчування поза домом). Про це повідомляє обласне управління статистики.
Домогосподарство області у ІІІ кварталі 2012 року витрачало в середньому на продукти харчування та харчування поза домом 1876 грн на місяць. Однією особою у середньому за місяць спожито 3,5 кг м’яса, м’ясопродуктів та сала (у перерахунку на м’ясо); 22 кг молока, молокопродуктів та масла (у перерахунку на молоко); 16 яєць; 1 кг риби й рибопродуктів; 3,2 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду; 2 кг олії та інших рослинних жирів; 6,6 кг картоплі; 19,8 кг овочів і баштанних; 2 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду; 9,3 кг хліба та хлібних продуктів.
19-02-2013, 10:07
0
1 722