DataLife Engine > Новини Чернівців > Половину коштів буковинці витрачають на харчі

Половину коштів буковинці витрачають на харчі

Половину коштів буковинці витрачають на харчі

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Чернівецької області найбільш вагомою статтею (48%) усіх сукупних витрат домогосподарств продовжують залишатися витрати на харчування (включаючи харчування поза домом). Про це повідомляє обласне управління статистики.

Домогосподарство області у ІІІ кварталі 2012 року витрачало в середньому на продукти харчування та харчування поза домом 1876 грн на місяць. Однією особою у середньому за місяць спожито 3,5 кг м’яса, м’ясопродуктів та сала (у перерахунку на м’ясо); 22 кг молока, молокопродуктів та масла (у перерахунку на молоко); 16 яєць; 1 кг риби й рибопродуктів; 3,2 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду; 2 кг олії та інших рослинних жирів; 6,6 кг картоплі; 19,8 кг овочів і баштанних; 2 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду; 9,3 кг хліба та хлібних продуктів.



Повернутися назад