RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Сезон був для нас революційним" — Вадим Заяць

Наприкінці минулого тижня чернівецька "Буковина" зіграла останній офіційний матч у 2012 році. В інтерв’ю прес–службі ФСК "Буковина" головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць проаналізував виступи своїх підопічних, а також розповів про плани колективу.

- Вадиме Григоровичу, як Ви оцінюєте виступ "Буковини" у літньо – осінній частині першості України – 2012/2013?

- Хочу подякувати вболівальникам, які підтримують нас впродовж важкого сезону. Цей сезон є для нас революційним. Ще не було такого, щоби у ході першості України ми перебудовували команду. Напередодні старту цієї першості України від нас пішли такі гравці основи, як Олександр Мусієнко, Вадим Мельник, Сергій Басов, Олександр Семенюк. Вже під час першості виступи у "Буковині" припинив Руслан Гунчак. Ми потрапили у дуже важку ситуацію. На жаль, зазнав травми Дмитро Зозуля, на якого ми покладали великі надії. Через важкі травми також випадали зі складу команди Тарас Яворський, Олег Керчу, Іраклій Циколія. Звісно, що це впливало на результат нашої команди.

Практично 50 відсотків сезону ми провели без опорних півзахисників. Роль півзахисників виконували футболісти, які навіть не награвалися на цих позиціях. Хочу подякувати хлопцям, які за важкої ігрової та турнірної ситуації зуміли зібратися. Ми спромоглися, так би мовити, встати з колін та практично виконати те завдання, яке перед нами стояло. Нам трохи не вистачило. Ключовою була гра у Кіровограді. На жаль, через хворобу я не зміг поїхати на цю гру. Гадаю, що у разі моєї присутності на цій грі, результат був би позитивним. І все ж, хвороба є хвороба. Зрештою, у цій першості України ми десь втратили, а десь придбали.


- Зараз будь–який колектив першої ліги серйозно налаштовується на матчі з "Буковиною". Ви згідні з цим?

- Дійсно, нашу "Буковину" вже сприймають так, як серйозний клуб. Навіть така потужна команда, як "Олександрія" радіє від того, що зіграла унічию в Чернівцях. Суперники на матчі з нами налаштовуються серйозно. І все ж, у нас є деякі питання. Які? Про це казати не буду. Зазначу лише, що 30 листопада спортивний директор ФСК "Буковина" Віктор Олійник вирушить на нараду, у якій братимуть участь керівники клубів першої ліги. Там ми і озвучимо ті питання, на які ми хочемо отримати відповіді. Ми прагнемо дізнатися чітку позицію ПФЛ України та відповідних органів, які слідкують за Регламентом. "Буковина" - клуб, який дотримується закону, однак для нас є незрозумілими дії окремих колективів. Переконаний, що "Буковина" - найзаслуженіший клуб першої ліги. Ми хочемо відчути повагу до нашої команди.

- Розкажіть про плани підготовки команди до офіційних матчів.

- З 25 по 28 грудня будемо знаходитися в Чернівцях. Це буде міні–збір. У ньому братимуть участь не тільки нинішні футболісти "Буковини", а також гравці, яких ми запросимо на перегляд. А з 20 січня наш колектив розпочне роботу. Перший збір відбудеться в Чернівцях. Тут працюватимемо 10 днів. Найвірогідніше, що поїдемо у Мигове Вижницького району. Після цього у нас заплановано ще два збори. Про те, де вони відбудуться, вирішуватиме генеральний директор ФСК "Буковина" Микола Клим і наші засновники. Я переконаний, що ми добре підготуємося до офіційних матчів.

- Вадиме Григоровичу, які плануються зміни у складі "Буковини"?

- Конкретно на це запитання можна буде відповісти 25 грудня. Зараз є певні питання щодо провідних наших гравців, а також футболістів, які не виправдали сподівань. Слідкуйте за офіційним сайтом клубу, де ви зможете отримувати інформацію щодо змін у "Буковині".


ФСК "Буковина"
Редактор: Igor
28-11-2012, 12:37
Коментарів 0 Переглядів 2 233

Теги -

Захисник воював на Авдіївському напрямку, у день аварії перебував на ротації

Генерал-полковник Руслан Хомчак обіймав посаду головнокомандувача ЗСУ до Валерія Залужного

Оголошено I рівень небезпечності
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.