Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Найкращий хліб випікали у 50-60-і роки
Ми зараз харчуємося в епоху постмодернізму в Україні. Такий висновок зробили експерти на спілкуванні за круглим столом на тему "Інновації у сфері харчових технологій", який відбувся у обласній держадміністрації. Проблеми співвідношення кількості та якості продуктів турбують наразі людей, як молодого, так і старшого віку. Адже навіть купуючи не дешеву харчову продукцію, споживачі часто не знають, що саме споживають, а етикетки дають неправдиву інформацію.

- В Радянському союзі була проблема кількості, тепер у нас проблема якості, - коментує модератор круглого столу, директор Буковинського центру реконструкції і розвитку Ярослав Кирпушко. - Зараз є проблема у тому, що як би так зробити, щоб кількість і якість співпали. Зараз у нас близько ста видів м’ясної продукції, але серед цього вибору є багато продукції до яких є запитання, щодо їх наповнення.

- Різновидність хлібобулочних виробів на українському ринку, близько 70-ти видів. До нас багато прийшло західних технологій, за якими випікають хліб швидко, але вміст цієї продукції не дуже добрий, - розповідає директор Чернівецького хлібокомбінату Віталій Самсоненко. - Тепер Захід уже відмовляється від цього і бере натуральні продукти і каже, що найбільш цінний хліб, це той, що ми з вами випікали в 50-ті та 60-ті роки і той який випікає сьогодні наш хлібокомбінат. Якщо ви подивитеся на працівників хлібокомбінату, то вони стрункі, гарні на обличчя і молоді і вони їдять хліб.
Рейтинг:
(голосів: 1)
23-11-2012, 15:50
Коментарів 0 Переглядів 2219

Зеленський їде на Буковину: стало відомо, де побуває президент - оновлено
Приїзду Володимира Зеленського на Буковину очікують близько обіду
Кількість хворих на COVID-19 спадає: Буковина демонструє «гарну тенденцію»
За добу виявили лише 19 нових випадків захворювання на коронавірус
Від чого помирають буковинці: з’явилась статистика смертей за перші три місяці 2020 року
Хвороби систем кровообігу та новоутворення – найчастіші причини смертей у Чернівецькій області у січні-березні 2020 року
Популярне Коментують
• Новини






Традиції добре, але навіщо нищити дерева? Блог Надії Будної
На Трійцю оселю прийнято прикрашати гілками дерев. Та, намагаючись прикрасити свої помешкання, чернівчани щороку обламують десятки дерев
«Святкуємо закінчення карантину, жіночко». Блог Надії Будної
На Алеї Небайдужості зайняті всі лавки, причому сидять на них тісненько компаніями – по четверо-п’ятеро. Маски – жодної
Чи не зарано «розкарантинились»? Блог Марини Кавкало
У нас, здається, карантин для частини людей скасували ще до офіційного рішення про пом’якшення обмежень
загрузка...
Більше, ніж благодійність: мешканці постраждалих від підтоплення населених пунктів отримують безплатні продукти від «АТБ»*

"АТБ" оперативно долучилася до підтримки людей, що мешкають у західних областях, які цього літа зазнали потужного удару руйнівної повені.
«Ресторан М» запрошує на літню терасу*

"Ресторан М" дотримується всіх рекомендацій МОЗУ та умов карантину, тому люб’язно запрошує відвідувачів на затишну літню терасу, де все створено для вашого комфорту!
Шукаєш роботу? Стань частиною молодої команди салону краси «VICTORY» у місті Чернівці!*

VICTORY – це сучасний, комфортний та затишний салон краси з усіма зручностями, відповідним обладнанням та інвентарем.
Якщо вкусив кліщ... Лабораторія «МедЛаб» у місті Чернівці зробить аналізи на кліщовий енцефаліт та бореліоз*

Лабораторія "МедЛаб" пропонує дослідження для ефективної діагностики кліщових інфекцій.