За результатами перевірок СЕС у Чернівецькій області призупинили роботу майже півсотні підприємств харчової промисловості.
Через виявлену неякісну та небезпечну продукцію в області заборонено випуск та реалізацію понад 4 тонн харчових продуктів та продовольчої сировини, призупинено експлуатацію 451 харчового об’єкта, накладено 1 тис. 849 штрафів, застосовано 111 фінансових санкцій на суму 12,4 тис. грн.
Про це повідомили упрес-службі ОДА.
Підприємств харчового профілю в області налічується 3 тис. 783 об’єкти. Відзначено тенденцію до зменшення об’єктів харчової промисловості. Так, на сьогодні діє лише одне молокопереробне підприємство ТОВ “Аполло”, 5 рибопереробних та 12 м’ясопереробних підприємств, з яких постійно працює МПП “Колос” та ДП “М’ясо Буковини”.
1-02-2012, 16:41
0
1 860