У Чернівцях цього року кількість діжок з квасом суттєво зменшилася в порівнянні з минулим. Їх залишилось 5 – 6 на все місто. У діжки ємністю 400 літрів наливають 100-150 літрів квасу. Розпродують з 09.00 до 17.00-18.00. Напій продається добре. Однак. Його витісняє "кетовий" аналог.
- У місті зараз продають "бочковий" квас у 5 – 6 місцях, - розповідає продавець Валентина Штефуряк. - Постійні клієнти приходять з каністрами і купують 5-10 літрів. На дні залишається не більше літра-двох.
Гірше, коли на вулиці холодно чи дощ. Тоді господар телефонує і каже не виходити на роботу або заливає у діжку тільки 50 літрів.
10-06-2011, 08:38
0
2 443