RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Зіркове шоу – з дорогими подарунками і міс

Найбагатшою назвали церемонію нагородження буковинських спортивних героїв, яка увосьме відбулася у рамках шоу-програми "Зірки естради – зіркам спорту", але вперше у Чернівецькій обласній філармонії. До нагород найкращим спортсменам додали такі спортивні костюми, що дебютантка топ-10 велосипедистка Маріанна Русу зізналася: "Давно мріяла про такий костюм! Але не могла дозволити собі, бо він досить дорогий. А тут вручили, та ще й на такому гарному святі! Будемо віддячувати результатами!"

Найкращий футболіст – Гунчак, найкращий волейболіст – Фурман

За перші три місця у V літніх спортивних іграх молоді області 2010 року нагороди отримали представники Чернівців, Новоселицького та Кіцманського районів, а за призові місця у V літніх юнацьких спортивних іграх області з неолімпійських видів спорту – Чернівці, Новоселицький і Сокирянський райони.

У номінації "Команда року" відзначили волейбольний клуб "Будівельник", футбольний клуб "Буковина", футзальну команду "Меркурій" та баскетбольний клуб "Стріба".

Як найкращого футболіста "Буковини" нагородили Руслана Гунчака. Найкращим буковинським футболістом вболівальники назвали Дениса Олійника. Найкращим волейболістом 2010 року за підсумками голосування став капітан "Будівельника" Олександр Фурман. На сцену піднялися також найкращі: футзаліст Вадим Шерстньов з "Меркурія", баскетболіст Денис Єлисевич (розігруючий БК "Стріба"), хокеїст Роман Терида (форвард "Чернівецьких пінгвінів"), хокеїст на траві Андранік Мкртчян.

Найкращими "неолімпійцями" стали Костянтин Ільїн (богатирське багатоборство), Михайло Марандюк (складання шахових композицій, Новоселиця), Ярослав Тарновецький (більярдний спорт), Олександр Чобан (спортивне орієнтування) та Галина Матейчук (панкратіон). Остання увійшла і до "офіційної" п’ятірки найкращих, яку визначили за "сухими" результатами, разом із Анною Беженар (панкратіон), братами Олегом і Тарасом Мандриками (рукопашний бій) та Миколою Ткачуком (Сокиряни, гирьовий спорт).

В олімпійських видах спорту, як ми вже повідомляли, "народна" й "офіційна" топ-10 збіглися (в порядку нагородження): Анатолій Чагін (бокс, Вижниця), Валентин Собко (стрільба з лука), Маріанна Русу (велоспорт), Юрій Джавакян (теніс), Богдана Ящук (вільна боротьба), Олександр Борисюк (легка атлетика), Тетяна Дорохова (стрільба з лука), Микола Лабовський (легка атлетика), Лідія Січенікова (стрільба з лука) та Наталія Лупу (легка атлетика).

Для "Міс спорт Буковина-2010" – ноутбук

Родзинкою цьогорічного зіркового шоу став новий і в прямому сенсі найсимпатичніший блок, в якому нагородили лауреаток прем’єрного конкурсу "Міс спорт Буковина-2010". Завдяки цьому проекту офіційних міс отримали 12 видів спорту: баскетбол – Євгенія Рожко, велоспорт – Маріанна Русу, волейбол – Галина Калинчук, легка атлетика – Людмила Шуляк, панкратіон – Катерина Тимофійчук, спортивне орієнтування – Інна Цуркан, стрільба з лука – Світлана Мікуліна, футбол – Тетяна Пасько, художня гімнастика – Катерина Кудлата, фігурне катання – Валентина Кондренко та ушу – Тетяна Продан.

"Міс фото" присудили Крістіні Анакі та вручили їй сертифікат на професійну фотосесію.
Найбільшу Інтернет-підтримку отримала черлідерка і співачка Анастасія Войцехович, якій, відповідно, дістався титул "Міс спорт Буковина-2010-Інтернет". Звання "Віце-міс спорт Буковина-2010" і відповідні корони отримали одразу троє учасниць – Світлана Мікуліна (стрільба з лука), Галина Калинчук (волейбол) та Євгенія Рожко (баскетбол), яка, до слова, майже весь проект лідирувала в SMS-голосуванні. "Першою віце-міс спорт Буковина-2010" стала Катерина Кудлата (художня гімнастика). Їй дістався додатковий приз (фотоапарат). А корону переможниці "Міс спорт Буковина-2010" отримала футболістка, тренер і викладач Буковинського державного медичного університету Тетяна Пасько.
Георгій МАЗУРАШУ
25-01-2011, 10:07
Коментарів 0 Переглядів 4 231

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.