RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


У вересні 2021 року в Чернівцях очікується низка концертів відомих українських та закордонних виконавців.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив організатор масових заходів Олег Сандуляк.



Хто з артистів приїде до Чернівців у вересні

The Hardkiss



Літній театр, 2 вересня, 20.00

У рамках туру Україною на честь свого десятиріччя та виходу альбому "Жива і не залізна" популярний український гурт дасть концерт у Літньому театрі Чернівців.



"Концепція альбому — Життя. Це не "космічна ластівка", а жива пташка в своєму природному середовищі. Найпростіші почуття та емоції, які супроводжують нас кожного дня. У центрі всіх історій продовжує залишатись Жінка. Цей альбом про неї — ту, що жива та гостро відчуває", — розповідає Юлія Саніна.

На концертах туру The HARDKISS обов'язково зіграють пісні з нового альбому. Але головний акцент буде зроблено на піснях, які вже стали улюбленими хітами за десять років.

"Ми так давно не бачилися на живих виступах із нашими слухачами, — розповідає креативний продюсер і музикант гурту Вал Бебко. — Пора це виправляти. До зустрічі на концертах туру "Жива".

Квитки: 350-990 грн.



Zdob si Zdub



Ресторан Пікнік FLORACLUB, 8 вересня, 19.30

Популярний молдовський гурт Zdob și Zdub, заснований 1994 року у Кишиневі, який у своїй творчості поєднує рок-музику і балканський танцювальний фольклор, приїде до Чернівців 8 вересня.



Квитки: 390 - 1100 грн.



Михайло Грицкан





Літній театр, 9 вересня, 19.00

Відомий чернівецький артист Михайло Грицкан порадує своїх шанувальників концертом у Літньому театрі Чернівців.

Квитки: 250 - 850 грн.



Ірина Білик





Літній театр, 17 вересня, 19.00

Квитки: 340 - 990 грн.



Оля Полякова





Стадіон "Буковина", 18 вересня, 20.00

Квитки: 350 - 550 грн.



Вистава "Собаче серце"



Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської, 21 вересня, 19.00

У драмтеатрі відбудеться вистава "Собаче серце", постановка Валерія Золотухіна. Це філософська притча про те, як змінюються з часом цінності і як людське може легко поступитися звірячому, а звіряче - легко пристосуватися до людського. Професор Преображенський - людина старої епохи.

Квитки: 150 - 400 грн.



Lord of the sound. Хіти української естради

Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка, 11 вересня, 19.00

"Володарі звуку" гратимуть золоту колекцію естрадних пісень 70-80-х років з репертуару Володимира Івасюка, Квітки Цісик, Софії Ротару, Назарія Яремчука, ВІА "Кобза" та ін.



Цей музичний проект, як відголосок, перенесе глядачів в минулі часи, нагадає про виконавців, поетів та композиторів, які формували українську естрадну пісню, а симфонічні обробки у сучасному аранжуванні додадуть смаку і стануть більш зрозумілими для молодого покоління.

Оркестр "Lords of the Sound" на чолі з диригентом Віталієм Саражинським обіцяють глядачам понад 2 години музичного задоволення.

Для вас співатимуть солісти оркестру, учасники та фіналісти вокальних талант-шоу – неперевершені Ярослав Радіоненко та Маргарита Мелешко.

Для тих, хто скучив саме за такою музикою, цей концерт стане справжнім святковим подарунком.

Квитки: від 240 грн.



Комедія "Женихи"



Чернівецька обласна філармонія, 14 вересня, 19.00

П'єси Миколи Гоголя займають у вітчизняній драматургії особливе місце. Не стала винятком і ця п'єса, за авторським визначенням, "абсолютно неймовірна подія у двох діях".

Смішна і одночасно зворушлива історія про щастя і любов, які були так близько, в постановці Володимира Стєклова, сповнена гумору та іронії. Головні герої вистави живуть в щільному оточенні своїх сновидінь, передчуттів і мрій.

Квитки: 150 - 400 грн.



Олег Кензов



Літній театр, 16 вересня, 20.00

А ви вже танцювали під найкайфовішу пісню цього року? 16 вересня – "обстановка по кайфу" в Чернівцях: запальні мотиви, якісний саунд, і слова, які потрапляють просто в серце. Олег Кензов не залишає байдужим нікого, дивуючи чоловіків змістом і душевністю, а дівчат - харизмою і голосом.



Квитки: 250 - 650 грн.



Іво Бобул





Літній театр, 25 вересня, 19.00

Квитки: 200 - 550 грн.



Ляпіс 98





Літній театр, 27 вересня, 20.00

У Чернівцях відбудеться концерт ортодоксального оркестру родоначальників рок-н-ролл-радикального шансону - "ЛЯПІС 98".

Кожен концерт цього гурту — це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій. Музиканти дарують людям щастя, радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги.

Квитки: 290 - 890 грн.



JAH KHALIB





Літній театр, 28 вересня, 19.00

Jah Khalib - автор безлічі хітів, які вже давно розлетілися на цитати серед людей.

Щороку репер збирає тисячі шанувальників на одному з великих майданчиків столиці. Концерт-шоу буде продовженням масштабного турне, в рамках якого артист презентує новий альбом і виконає найкращі хіти зі свого творчого доробку.

Квитки: 490 - 1290 грн.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Микола Кобилюк
26-08-2021, 12:20
Коментарів 0 Переглядів 6 335

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.