RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Я суперфіналіст, і це дуже круто»: учасники «Голосу країни» розповіли «МБ» про свої хвилювання на шоу

У неділю, 18 квітня відбувся грандіозний півфінал 11 сезону вокального талант-шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Глядачі та зіркові тренери обрали по одному учаснику з команди, який боротиметься за перемогу в суперфіналі проекту.



Вперше в історії "Голосу країни" прямий ефір був присвячений українським хітам: вокалістам випав шанс заспівати в дуеті з відомими українськими виконавцями.

Так, учасник команди MONATIK, чернівчанин Тьома Паучек заспівав "Два вікна" разом з Гайтаною, а KOLA запалила на сцені з The Hardkiss під хіт Make-Up.



Потім тренер та учасники його команди разом виконали "Мріяти не шкідливо".

Під час голосування MONATIK віддав 51% Тьомі і 49% KOLA. Від глядачів вокалісти отримали 52% і 48% відповідно. У підсумку, в суперфінал пройшов Тьома Паучек.



Другою за місце в суперфіналі боролася команда Тіни Кароль. Юлія Тимочко заспівала хіт "Плакала" з групою KAZKA, а Катерина Гладій у дуеті з лідером колективу "Друга ріка" Валерієм Харчишиним виконала композицію "Так мало тут тебе".

Також Кароль і її підопічні зворушили загальним номером на пісню "Ти відпусти".

Під час голосування Тіна віддала Тимочко всі 100%. Від глядачів Юлія отримала 41%, а Катерина Гладій - 59%. У підсумку, в суперфінал потрапила Юлія Тимочко.

Третьою підкорювала глядачів команда Наді Дорофєєвої (DOROFEEVA). Епатажний Ілля Ніколаєнко заспівав "П'яне сонце" з ALEKSEEV, а Сергій Лазановський, якого в шоу повернули глядачі, виступив з Сергієм Бабкіним та виконав пісню "Ще осінь зовсім молода".



Разом з DOROFEEVA Ніколаєнко і Лазановський виконали хіт gorit.

В результаті, Надя віддала 45% Іллі і 55% Сергію. Глядацьке голосування принесло Ніколаєнку 20%, а Лазановському 80%, зробивши його фіналістом проекту.



Учасниця команди Олега Винника Галина Куришко заспівала "Я живая река" з Євгенією Власовою. Відзначимо, що виконавиця вперше за десять років заспівала на великій сцені.

Останнім виступив Сергій Нейчев. Він виконав Варто чи ні в дуеті з легендою українського шоу-бізу Олександром Пономарьовим.

Разом зі своїм тренером Нейчев і Куришко переспівали "Білу голубку".

За підсумками голосування, Винник віддав 51% Галині та 49% Сергію. Від глядачів Куришко отримала 40%, а Нейчев - 60%, ставши суперфіналістом.

Таким чином, у суперфіналі Голосу країни 11, який відбудеться 25 квітня, зустрінуться Тьома Паучек з команди MONATIK, Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль, Сергій Лазановський з команди DOROFEEVA і Сергій Нейчев з команди Олега Винника.

"Мріяв просто потиснути руку Монатіку, а тут він – мій тренер"

Про те, скільки зусиль доклав чернівчанин Тьома Паучек, аби потрапити до суперфіналу популярного телешоу, кореспондентка molbuk.ua поцікавилась у нього.

"Для початку всі учасники надсилали свої відео із піснями, серед яких була "Гуцулка Ксеня", їм сподобалося сильно. Згодом до мене подзвонили та сказали приїхати до Києва для того, щоби затвердити на "1+1". На початку вересня я дізнався, що можу прийти на прослуховування. Емоції переповнювали мене", - розповідає хлопець.

«Я суперфіналіст, і це дуже круто»: учасники «Голосу країни» розповіли «МБ» про свої хвилювання на шоу


Тьома вважає, що немає значення, з якого міста чи села артист, який бореться за перемогу в "Голосі": "Головне бажання".

"Цього дуже сильно хотів, у 2018 році я проходив кастинг, проте не пройшов. Зараз я відчуваю сильну радість, раніше я просто мріяв хоча б потрапити на "сліпі" прослуховування. А тут – я суперфіналіст, і це круто", – розповів учасник телепроекту.

Окрім того, чернівчанин розповів, що отримав значний досвід від участі на цьому шоу.

"Кожен день щось нове. Колись мріяв просто потиснути руку Монатіку, а тут – він мій тренер", – зізнався суперфіналіст проекту.

"У пологовому будинку був найкрикливішою дитиною"

Ще один суперфіналіст "Голосу країни", з яким вдалося поспілкуватися кореспондентці molbuk.ua – Сергій Лазановський. Він уродженець села Попельники на Прикарпатті, що на межі з Чернівецькою областю.

Хлопець розповів, що досі не може повірити, що став суперфіналістом "Голосу країни".

"У липні я дізнався, що буде онлайн-кастинг і подача заявок на шоу. Зі своєю тренеркою працював ще з жовтня 2019 року. Я був впевнений, що у 2020 році я піду на цей проект. Пізніше я дізнався, що пройшов онлайн-заявку і мене запросили до Києва. Вже там відбирали кращих із кращих. А з тих "найкращих" обирали ще кращих", – жартує Сергій.

"Пройшов у Києві закритий кастинг та поїхав до Івано-Франківська, з нетерпінням очікуючи на результати. У листопаді я отримав повідомлення, що я пройшов на "Голос". А в грудні 2020 року я поїхав знову до Києва для участі у "сліпих" прослуховуваннях. Це були неймовірні емоції, тому що це моя мрія із другого сезону. Я все життя співав, навіть у пологовому будинку при народженні був найкрикливішою дитиною. Тоді мої родичі казали, що стану артистом. Дуже довго вагався, йти чи не йти. Але мрії збуваються, і їх важливо здійснювати. Досі не можу повірити, що я суперфіналіст! Емоції переповнюють мене настільки, що я інколи не можу сформулювати нормально свої думки в речення", – розповів хлопець.

«Я суперфіналіст, і це дуже круто»: учасники «Голосу країни» розповіли «МБ» про свої хвилювання на шоу


Сергій Лазановський зауважив, що йшов на "Голос країни" не за перемогою, а для того, щоби знайти свого слухача та людей, які будуть цінувати його творчість.

"На сцені у мене був шок, а коли вийшов за куліси, не міг стримати сльози. Тоді я зрозумів, що знайшов своїх людей. Зараз бачу дуже багато приємних коментарів у соцмережах", – сказав учасник телешоу.

Сергій також розповів про свої стосунки з Надією Дорофєєвою.

"Коли я йшов на проект, то сподівався, що потраплю у команду Тіни. Тому що її репертуар мені ближчий. Я лірик, а вона мені близька. Та на момент мого виступу у Тіни всі місця були зайняті, адже я виступав у останній день. Найпершою повернулася до мене Надя. Тоді я відчув шалене тепло та любов від неї, тому мій вибір був однозначним. Про це не пошкодував жодного разу! Зараз у нас дуже хороші стосунки, ми спілкуємося та радимося стосовно репертуару та підбору на суперфінал. Вона доволі хороша та приємна людина. Це тренер, про якого реально можна мріяти", - каже Сергій Лазановський.

Нагадаємо, суперфінал "Голосу країни" покажуть у неділю, 26 квітня на телеканалі "1+1".

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
20-04-2021, 11:58
Коментарів 0 Переглядів 3 432

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.