25 грудня відбудеться онлайн-презентацію "Культура приготування українського борщу".
Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України разом з ГО "Інститут культури України".
Захід відбудеться за участі Євгена Клопотенка, відомого шеф-кухаря, в межах кампанії на підтримку включення зазначеного елементу до культурної спадщини ЮНЕСКО.
25 учасників із усіх областей України та Криму зберуться на спільному майданчику галереї мистецтв "Лавра", де кожен зварить борщ за власним неповторним рецептом.
Усі кухарі ділитимуться своїми секретами і шукатимуть формулу найсправжнісінького борщу.
Процес приготування відбуватиметься одночасно за окремими робочими місцями із дотриманням карантинних норм.
Буковинці теж можуть з 11 до 25 грудня приєднатися до Борщ-марафону в соцмережах і викладати рецепти та світлини з борщем, який вони готували власноруч вдома або смакували деінде.
Всеукраїнську онлайн-презентацію "Культура приготування українського борщу" проведуть 25 грудня о 16:00.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
19-12-2020, 11:31
0
898