RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Футбол: як «Буковина» зіграла з хмельницьким «Поділлям»

3 жовтня "Буковина" вдома приймала одного з лідерів поточного чемпіонату хмельницьке "Поділля".

Гра відбулась у День міста Чернівців, крім того святкової атмосфери додала довгоочікувана присутність глядачів на трибунах. Востаннє чернівецькі вболівальники могли наживо подивитись матч "Буковини" майже рік тому – у листопаді 2019-го, повідомляє прес-служба ФК "Буковина".



Тренерський штаб "жовто-чорних" порівняно з попереднім матчем проти "Ниви" був змушений внести певні корективи до стартового складу. Причина – ушкодження Раулюка та Гакмана, котрі не могли відіграти увесь матч. Тож у центрі захисту у парі з Матвєєнком на поле вийшов номінальний півзахисник Орловський, а на правому фланзі захисту грав шульга Мосіюк. Однак ці зміни не позначились на якості гри "Буковини", тож із перших хвилин чернівчани взяли м’яч під свій контроль. На 20-ій хвилині небезпечного удару по воротах "Поділля" завдавав герой попереднього матчу у Вінниці Страшкевич. Та загалом перший тайм пройшов без гольових моментів з боку обох команд.

Друга 45-хвилинка у виконанні "жовто-чорних" відзначилась значно активнішою грою в атаці. На 54-ій хвилині після подачі капітана Сивки з лівого флангу м’яч опинився у ногах Боровця, той розстрілював ворота "Поділля" з-меж воротарського майданчика, однак врятував голкіпер хмельничан Чуваєв. На добиванні зіграв Нагорний, проте його потужний удар пройшов над перекладиною.

На 60-ій хвилині футболісти "Буковини" вибігли у швидку контратаку, яка ледь не закінчилась голом. Страшкевич протягнув м’яча лівим флангом, змістився в центр та пробив з-за меж штрафного майданчика – знову ефектний сейв голкіпера "Поділля". Усього через дві хвилини після навісу із правого флангу Орловського міг відкривати рахунок захисник чернівчан Матвєєнко. Проте йому не вдалось завдати акцентованого удару.

А на 65-ій хвилині небезпечний розіграш стандарту організували гості. Захисники "Буковини" дали пробити головою Задерецькому, та м’яч після його удару полетів вище воріт.

На 79-ій хвилині врятував "жовто-чорних" від пропущеного голу Фіяло. Після розіграшу штрафного хмельничан м’яч опинився у екс-гравця донецьких "Металурга" та "Шахтаря" Олександра Воловика, він впритул розстрілював ближній кут воріт чернівчан, проте голкіпер відмінно відреагував на цей постріл.

Заключні хвилини пройшли в жорсткій боротьбі, зокрема, через травму змушений був покинути поле капітан "Буковини" Сивка. А на 90-ій хвилині "жовто-чорні" заробили небезпечний штрафний біля воріт "Поділля". Подачу із правого флангу виконував Страшкевич, Палагнюк виграв боротьбу, проте головою пробив над "дев’яткою" воріт Чуваєва.

Арбітр додав до основного часу 5 хвилин, чернівецькі вболівальники "гнали" команду вперед, однак матч закінчився безгольовою нічиєю – 0:0.

Склади команд:

"Буковина": Фіяло, Мосіюк (Гакман, 73), Матвєєнко, Орловський, Сивка (К) (Столяр, 81), Копитов, Нагорний, Боровець (Сахнюк, 90), Страшкевич, Рябий А. (Квасниця, 85), Палагнюк.

Запасні: Чернятинський, Мануїла, Раулюк, Рябий Д.

Головний тренер: Степан Маковійчук.

"Поділля": Чуваєв, Воловик, Клименко, Морговський, Пріхна, Ліповуз, Нгамба, Шпікула (Романюк, 57), Задерецький (Сич, 80), Костенко (Галета, 67), Прильопа (Салбак, 73).

Запасні: Шухман, Корохов, Худік.

Головний тренер: Віталій Костишин.

Попередження: Копитов, 52, Сивка, 78 – Ліповуз, 31, Воловик (90+3).

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
4-10-2020, 13:35
Коментарів 0 Переглядів 1 990

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.