RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Кого «Команда Михайлішина» висуває у депутати до міської ради Чернівців


Політична партія “Команда Михайлішина” висунула кандидатів у депутати до Чернівецької міської ради. Серед них — чинні депутати, секретарка виконкому та підприємці.

Список кандидатів Суспільному надали у ТВК.



У мери Чернівців "Команда Михайлішина" висуває депутата міської ради, голову фракції "Рідне місто" Віталія Михайлішина. Він тричі балотувався до парламенту та двічі — в мери міста. Розпочинав з "Партії регіонів", а в передвиборчих програмах обіцяв знижки в комунальних аптеках та “соціальний проїзний”.

До міської ради “Команда Михайлішина” висуває вісьмох чинних депутатів — Анатолія Чесанова, Валерія Найдиша, Юрія Ткачука, Ростислава Білика та Максима Тихоновича (фракція “Рідне місто”), а також Андрія Брязкала, Віталія Гавриша й Аліну Олевич (позафракційні).

Анатолій Чесанов — депутат. З 2006 року балотувався до парламенту, міської та обласної рад від партії “Батьківщина”. Був головою фракції “Батьківщина” у міській раді з 2010 року, у 2015 році обраний депутатом від партії “Рідне місто”.

У 2019 році Чесанов з голосу вніс питання про заборону заходів ЛГБТ-спільноти в Чернівцях без попередніх слухань. “Можливо це і порушує права людини, але суспільство до такого ще не готове”, — сказав він у коментарі Суспільному.

Чесанов пропонував виділити пів мільйона гривень на будівництво підземних переходів біля автовокзалу на вулиці Головній. За його словами, з таким проханням до нього зверталися місцеві жителі, також біля автовокзалу часто трапляються аварії. Водночас Буковинська агенції регіонального розвитку зверталася до депутатів не підтримувати ініціативу, оскільки такі переходи не будуть доступними для маломобільних людей та не зменшать завантаженість вулиць.У березні 2019 року депутати проголосували за рішення внести будівництво підземних переходів біля автовокзалу до програми “Сучасне місто”.

Ростислав Білик
— депутат, викладач Чернівецького національного університету. У 2010 році обраний депутатом міської ради від “Партії регіонів”, у 2015 — від “Рідного міста”.

Білика звинувачують у підкупі студентів на місцевих виборах 2015 року. Суд щодо його справи триває дотепер. У 2020 році один з ключових свідків – студент, якого засудили за організацію підкупу, повідомив, що втратив пам'ять. Інших ключових свідків ще не допитали. У коментарі Суспільному Білик говорив, що не вважає себе винним.



Валерій Найдиш — депутат, колишній підприємець. За минулий рік задекларував пів мільйона гривень, 280 тисяч доларів та 50 тисяч євро готівкою.

Максим Тихонович — депутат, співробітник фірми “Вайт Лаіонс”. Активи Тихоновича за минулий рік у понад десять разів перевищують доходи. Він задекларував понад 120 тисяч гривень зарплати, водночас готівкою зберігає 150 тисяч доларів, 50 тисяч євро та понад 200 тисяч гривень.

Юрій Ткачук — депутат. У 2010 році балотувався до міської ради від “Батьківщини”, втім не пройшов до ради.

Від партії також балотуються колишні члени фракції “Самопоміч” у міській раді — депутати Аліна Олевич, Андрій Брязкало та Віталій Гавриш.

У 2016 році керівник парламентської фракції “Самопоміч” Олег Березюк заявив, що в партії розпочали внутрішнє розслідування щодо роботи чернівецьких депутатів, чиї рішення ймовірно відстоюють “інтереси окремих олігархічних груп”.

Керівник фракції в міськраді Віталій Гавриш казав, що “Самопоміч” рекомендувала депутатам скласти повноваження. Зрештою їхні заяви про складання повноважень не підтримав депутатський корпус, пізніше провалилась спроба відкликання за народною ініціативою. Депутати за власним бажанням вийшли з фракції.

Аліна Олевич – депутатка. Працювала журналісткою на телеканалі “Чернівецький промінь”. Засновником телеканалу є Роман Скигар, який був головою осередку партії “Рідне місто”.

Андрій Брязкало — депутат, директор фірми “Бізнес-центр Буковинський”. Власником фірми є депутат Валерій Чинуш, який балотується від партії “Рідне місто”. Брязкало є головою громадської організації “Асоціація готельєрів міста Чернівці".

За 2019 рік Брязкало задекларував 80 тисяч гривень зарплати, майже мільйон заробила дружина. Готівкою разом зберігають понад три мільйони гривень, майже 60 тисяч доларів та понад 60 тисяч євро.

Віталій Гавриш — депутат, директор міського департаменту розвитку. У 2017 році депутати Віталій Гавриш та Богдан Ковалюк пропонували побудувати в місті підземний тунель. Розробка проєкту вартувала би місту один мільйон гривень, втім депутати не підтримали це рішення.

У 2018 році Гавриш виграв конкурс на посаду директора департаменту ЖКГ міської ради, втім тодішній в.о. мера Василь Продан запропонував йому очолити департамент розвитку.

До ради партія “Команда Михайлішина” висуває секретарку виконкому Антоніну Бабюк. Склад виконавчого комітету подавав міський голова Олексій Каспрук. На посаду секретарки виконкому у 2018 році Бабюк висунув депутат від “Блоку Петра Порошенка” Андрій Кавуля.

У 2019 році проєкт Антоніни Бабюк з будівництва підземних смітників в одному з мікрорайонів міста виграв у “Бюджеті ініціатив чернівчан”. На його реалізацію з міського бюджету мають виділити 699 тисяч гривень. У коментарі Бабюк сказала, що переможців визначає експертна рада, куди входять не лише чиновники, а і громадські активісти.

Бабюк — членкиня ради профспілкової організації підприємців “Калинівського ринку” та наглядової ради комунального підприємства “Чернівціводоканал”.

У списку партії — колишня радниця в.о. міського голови Василя Продана Антоніна Фігель. Нині вона працює на телеканалі “Чернівецький промінь”. Засновником телеканалу є Роман Скигар, який був головою осередку партії “Рідне місто”. У мери міста ця партія висуває Василя Продана.

Серед кандидатів у депутати від “Команди Михайлішина” двоє помічників депутата Михайлішина – Дмитро Паладян та Андрій Жилкін.

Дмитро Паладян — приватний підприємець. У 2015 році був кандидатом в депутати від “Рідного міста”, втім не пройшов до ради. Керував ЖРЕПом №9 в Чернівцях. Його дружина Анастасія Калитюк є засновницею приватної фірми-управителя “Єврокомунбуд”. У 2018 році підприємство виграло конкурс на обслуговування 404 багатоквартирних будинків міста.

Чернівчанка Ольга Мартинюк (нині — кандидатка в депутати від “Партії чернівчан”) позивалася до суду, вимагаючи скасувати рішення виконкому про призначення фірми управителем. Пізніше справу закрили.

Андрій Жилкін — начальник дільниці Чернівціводоканалу, був ведучим передачі на телеканалі “Чернівецький промінь”.

У списках партії також учасник АТО Сергій Козак. У 2015 році він балотувався в мери Чернівців від “Радикальної партії Олега Ляшка”, набрав 2,4 % голосів, посівши 9 місце із 15 кандидатів.

Також партія висуває підприємця, який на минулих виборах балотувався від “Рідного міста” Олександра Барашкова, та голову ГО “Чернівецький міський студентський парламент”, колишнього кандидата у депутати від “Самопомочі” Дениса Тимофеєва.

Партія “Команда Михайлішина” — це колишня партія “Добробут”, яку зареєстрували місяць тому в Житомирській області. 21 вересня змінили її назву, власника та адресу. Керівником став депутат міської ради, голова фракції “Рідне місто” Віталій Михайлішин.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
26-09-2020, 20:16
Коментарів 0 Переглядів 5 839


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги