RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

ОПОРА виявила порушення у проведенні конференції «Рідного міста» в Чернівцях

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА виявили порушення у процедурі проведення партійної конференції політичної партії "Рідне місто" в Чернівцях.

Про це йдеться у повідомленні ОПОРИ, пише molbuk.ua



Чернівецька обласна партійна організація “Рідне місто” 21 вересня анонсувала проведення конференції, яка мала відбутися 23 вересня о 10:00, при цьому, не вказала місця її проведення. Проте, 23 вересня на цьому ж сайті дату проведення конференції було змінено на 24 вересня. Місцем проведення визначено місто Чернівці. Жодної інформації про те, що конференція таки відбулася, ОПОРОЮ не зафіксовано.

21 вересня на сайті партії “Рідне місто” був опублікований анонс щодо проведення конференції з метою висування кандидатів у депутати до місцевих рад та очільники міст, селищ і сіл Чернівецької області. Конференція мала відбутися 23 вересня о 10:00. Точної адреси заходу вказано не було.

23 вересня о 10:00 голова Чернівецької міської ТВК у коментарі спостерігачеві ОПОРИ зазначила про те, що представники “Рідного міста” не повідомили територіальну виборчу комісію про проведення конференції.

ОПОРА виявила порушення у проведенні конференції «Рідного міста» в Чернівцях


23 вересня о 17:00 спостерігачі ОПОРИ знову звернулися до міської ТВК. На той час до комісії вже надійшло повідомлення про конференцію від “Рідного міста”. Згідно із записом у журналі, представники “Рідного міста” повідомили міську ТВК про дату проведення конференції - 23 вересня, 10:00, із вказаною адресою: м. Чернівці, вул. Університетська 50.

ОПОРА виявила порушення у проведенні конференції «Рідного міста» в Чернівцях


При цьому, дату проведення конференції на сайті “Рідного міста” змінено з 23 вересня на 24 вересня, 10:00. Проте точної адреси проведення заходу знову не вказано.

ОПОРА виявила порушення у проведенні конференції «Рідного міста» в Чернівцях


Спостерігач ОПОРИ перетелефонував за номером для акредитації ЗМІ, який зазначений в анонсі. Але коментаря щодо того, чому дату анонсу змінено, так і не отримав - за цим номером телефону відмовилися прокоментувати ситуацію.

Зауважимо, що жодної інформації про те, що конференція відбулася 24 вересня о 10:00 ОПОРА не зафіксувала. Чинний депутат Чернівецької міської від “Рідного міста” та ймовірний кандидат на посаду міського голови Віталій Михайлішин на запитання спостерігачки ОПОРИ, чи була проведена конференція, відповів: “Звичайно, все є, все зроблено”.

25 вересня стало відомо, що Віталій Михайлішин висувається в мери Чернівців від політичної сили “Команда Михайлішина”.

Відповідно до ч. 2-4 статті 218 Виборчого кодексу України про дату, час і місце проведення зборів, конференції з метою висування кандидатів організація партії повідомляє у письмовій формі відповідну територіальну виборчу комісію не пізніш як за день до дня проведення зборів, конференції. Повідомлення про час і місце проведення зборів, конференції організації партії з метою висування кандидатів у депутати, порядок акредитації на таких зборах, конференції представників засобів масової інформації, визначений його організаторами, не пізніш як за п’ять днів до дня проведення зборів, конференції розміщується на офіційному веб-сайті організації партії, а у разі його відсутності - на офіційному веб-сайті партії. Про дату, час і місце проведення зборів, конференції з метою висування кандидатів організація партії повідомляє також засоби масової інформації. Порядок акредитації представників засобів масової інформації на таких зборах, конференції визначає організатор заходу.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
25-09-2020, 22:01
Коментарів 0 Переглядів 2 353

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Син Володимир Вілков організував виставку картин батька


Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
ВІДЕО Переглянути все відео

Перевірку влаштували закладам громадського харчування та комунальним установам

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.