RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях міськрада звільнила від сплати оренди під час карантину низку фірм і підприємців

У Чернівцях міська рада сьогодні підтримала рішення про звільнення деяких підприємців від сплати за оренду майна, яке є комунальною власністю територіальної громади міста.

Відповідне рішення ухвалили на черговій сесії міськради 24 голосами депутатів, пише molbuk.ua



Зокрема, міськрада доручила департаменту розвитку не проводити нарахування орендної плати за майно, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернівців, за оренду об’єктів, профілем використання яких є види діяльності, що заборонені уповноваженими органами державного управління та місцевого самоврядування, в період з 13 березня 2020 року:

Громадській організації "Чернівецький клуб спортивного танцю "Гармонія" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на вул. Шевченка Тараса, 16, профіль використання – спортивний зал (балансоутримувач – управління освіти міської ради, користувач – ЗОШ № 4) до 06.2020р. (включно).

Громадській організації "Центральна Школа Бойового Гопака" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на вул. Кобилиці Лук`яна, 88-А, профіль використання
– спортивний зал (балансоутримувач – управління освіти міської ради, користувач – Чернівецький філософсько-правовий ліцей №2) до 06.2020р. (включно).

Громадській організації "Атлет плюс" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на вул. Федьковича Юрія, 2-А, профіль використання – спортивний зал (балансоутримувач – КЖРЕП № 14) до 06.2020р. (включно).

Громадській організації "Глобальний силовий альянс" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщень на вул. Комарова Володимира, 9 А/А та вул. Комарова Володимира, 9 А/Б, профіль використання – спортивний клуб (балансоутримувач – департамент житлово-комунального господарства міської ради) до 06.2020р. (включно).

Чернівецькій обласній організації Всеукраїнської громадської організації федерації карате-до "Сін-Сьобу" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на проспекті Незалежності, 72, профіль використання – спортивний зал (балансоутримувач – управління по фізичній культурі та спорту міської ради) до 06.2020р. (включно).

Громадській організації "Тай-Сен" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на вул. Текстильників, 17, профіль використання – спортивний зал неприбуткової організації (балансоутримувач – управління по фізичній культурі та спорту міської ради) до 06.2020р. (включно).

Фізичній особі-підприємцю Ставчанському Миколі Миколайовичу (РНОКПП …), за оренду приміщення на вул. Комунальників, 5-Г, профіль використання – їдальня (балансоутримувач – МКП "Чернівціводоканал") до 06.2020р. (включно).

Фізичній особі-підприємцю Фортуні Дмитру Георгійовичу
(РНОКПП …), за оренду приміщення на вул. Дзержика Корнелія, 53, профіль використання – лазня (балансоутримувач – КЖРЕП № 5) до 06.2020р. (включно).

Приватному професійно-технічному закладу освіти навчально-виробничому комбінату "Автошкола – Еліта" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на вул. Емінеску Михая, 1, профіль використання – навчальні класи (балансоутримувач – управління освіти міської ради, користувач – ЗОШ № 1) до06.2020р. (включно).

Товариству з обмеженою відповідальністю "Сіті-Фільм" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на вул. Кобилянської Ольги, 14, профіль використання – кінопалац (балансоутримувач – управління культури міської ради) до 07.2020р.(включно).

Товариству з обмеженою відповідальністю "Діліжанс"
(код ЄДРПОУ …), за оренду приміщення на вул. Комунальників, 12, профіль використання – офіс та авторемонтні бокси (балансоутримувач – КП "Чернівецьке тролейбусне управління") до06.2020р. (включно).

Фізичній особі-підприємцю Колісник Ларисі Миколаївні (РНОКПП …), за оренду приміщення на вул. Воробкевича Сидора, 6, профіль використання – кавомат (балансоутриумвач – управління по фізичній культурі та спорту міської ради) до прийняття уповноваженим органом рішення про відновлення роботи фізкультурно-оздоровчого комплексу "Олімпія".

Чернівецькій обласній громадській організації "Буковинський мистецький центр відродження та сприяння розвитку румунської традиційної культури" (код ЄДРПОУ …), за оренду приміщень на вул. Шептицького Андрея митрополита, 23 та вул. 28 Червня, 7, профіль використання – офіс, студійні приміщення та класи-студії школи традиційного мистецтва (балансоутримувач – департамент житлово-комунального господарства міської ради) до прийняття уповноваженим органом рішення про відновлення позашкільної гурткової роботи з дітьми.

Громадській організації "Центр культури, творчості та дозвілля вчителів"
(код ЄДРПОУ …), за оренду приміщень на вул. Ончула Аурела, 4 (балансоутримувач – КЖРЕП № 5) та вул. Франка Івана, 9-11 (балансоутримувач – КЖРЕП № 6), профіль використання – службове приміщення і народна студія образотворчого мистецтва до прийняття рішення уповноваженим органом про відновлення позашкільної гурткової роботи з дітьми.

Фізичній особі-підприємцю Кірєєву Ігорю Анатолійовичу (РНОКПП …), за оренду приміщень на вул. Чкалова Валерія, 30, профіль використання – пункт обслуговування та зберігання продукції бортового харчування, їдальня (балансоутримувач – КП "Міжнарод-ний аеропорт "Чернівці" ім. Л. Каденюка) до прийняття рішення уповноваженим органом про відновлення роботи комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Чернівці" імені Леоніда Каденюка.

Приватному підприємству "Круїз-2000" (код ЄДРПОУ …) за оренду приміщення на вул. Чкалова Валерія, 30, профіль використання – каси для попереднього продажу авіаквитків (балансоутримувач – КП "Міжнародний аеропорт "Чернівці" ім. Л. Каденюка) до прийняття рішення уповноваженим органом про відновлення роботи комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Чернівці" імені Леоніда Каденюка.

Фізичній особі-підприємцю Снігур Наталії Дмитрівні (РНОКПП …), за оренду приміщення на вул. Чкалова Валерія, 30, профіль використання – кафе без підакцизної групи товарів (балансоутримувач – КП "Міжнародний аеропорт "Чернівці" ім. Л. Каденюка) до прийняття уповноваженим органом рішення про відновлення роботи комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Чернівці" імені Леоніда Каденюка.

Фізичній особі-підприємцю Івасюку Захарію Несторовичу (РНОКПП …), за оренду приміщення на вул. Героїв Майдану, 176, профіль використання – пункт продажу промтоварів та ксерокс (балансоутримувач – виконавчий комітет Чернівецької міської ради) до прийняття уповноваженим органом рішення про відміну карантинних обмежень в адміністративній будівлі на вул. Героїв Майдану, 176.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
27-08-2020, 18:41
Коментарів 0 Переглядів 2 858

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.