Порівняно з минулими вихідними, на чернівецьких базарах відчутно подешевшало м’ясо.
Як повідомляє кореспондентка molbuk.ua, кілограм вранці 24 березня коштував на 10-30 грн дешевше, залежно від виду м’яса.
Так, на ринку "Нижній", що на вул. Удонова, свинну шию пропонують за 100 грн, вирізку – за 130, сало – від 40 грн, телятину (задня частина) – за 140 грн.
При цьому продавці готові торгуватися, бо покупців небагато.
У м’ясному павільйоні одразу біля входу на ринок "Нижній" багато торгових місць залишаються порожніми. А в павільйоні всередині цього ринку м’ясом зранку торгувало усього кілька продавців.
На ринку "Центральний" м’ясо, як зазвичай, вартувало відсотків на 10-20 дорожче, ніж на базарі по вул. Удонова. Продавців у м’ясному павільйоні цього базару багато, однак о 10-тій ранку кореспондентка molbuk.ua не побачила у павільйоні жодного покупця.
Як раніше повідомлялося, на ринках Чернівців
молочна продукція подорожчала на 20%, а лимони – удвічі.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
25-03-2020, 07:25
0
5 570