Туристичний сайт discoverukraine.com.ua презентував 5 найкрасивіших перлин ратушних міст України. Тут стародавні вежі, які ваблять туристів курантами. Ратуша Чернівців теж потрапила до списку, пише molbuk.ua.
Львівська ратуша належить до спадщини ЮНЕСКО. Вежа має 65 метрів і є найвищою в країні.
Чернівецька ратуша має одразу аж два годинники. А з її вежі сурмач щодня виконує “Марічку”.
Із ратуші в Дрогобичі відкривається прекрасна панорама. Це споруда у стилі класицизм з елементами еклектики, збудована у 20-х роках ХХ століття. У будівлі Снятинської ратуші працює три музеї. Вона поступається за висотою лише Львівській ратуші. Годинник на ратушній вежі кожні 15 хвилин сповіщає мелодійним дзвоном жителів міста про час, циферблати якого розміщені з чотирьох сторін.
Бучацька має унікальне оздоблення. Споруда в стилі рококо була зведена у 1751 році завдяки активній фінансовій підтримці графа Миколая Потоцького. Збудували її на на головній Ринковій площі всього за один рік.
Ратуші будували в містах, що не мали магдебурзького права. Нині в них засідає міське самоврядування. А ще тут місто, як на долоні, і найкращі заходи сонця.
Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.
У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.
Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.