RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

5 найочікуваніших концертів 2020 року, які варто відвідати у Чернівцях

2020 рік для Чернівців відзначиться справжнім концертним "бумом". Місто з гучними гастролями відвідає низка популярних українських гуртів та музичних виконавців.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив організатор концертів Олег Сандуляк.



За словами Сандуляка, наразі у нього на весь 2020 рік заплановано 36 концертів та вистав.

"Але, як показує досвід, ця кількість ще може зрости. Приємно що наші партнери звертають гідну і достатню увагу на Чернівці, і ті тури, які плануються протягом поточного року, зазвичай артисти відвідують. Тим паче що в нашому місті є гарні майданчики для проведення. Хочеться, щоби їх було ще більше, але добре що є й такі", – повідомив О. Сандуляк.

Організатор виступів розповів, що основні майданчики, де упродовж року відбуватимуться концерти – це місцевий драмтеатр і Літній театр.

"І з позаминулого року до них доєднався "Flora Club", де раз чи два рази на місяць відбуваються якісь заходи. Там не просто концерти, а поєднання їх із ресторанним відпочинком. Однак там є гарна сцена, світло і звук, і приміщення на 400 місць", – розповів Олег Сандуляк.

Він каже, що концерти будуть абсолютно різноплановими:

"Починаючи від такого гурту, як "Motanka", і закінчуючи проектом "Khaleb". Будуть і Тіна Кароль, і гурт "Без Обмежень", тобто на всі смаки. Достатньо активний січень цього року. Вже відбувся чудовий концерт Ірини Федишин, а також виступили Танок На Майдані Конго з акустичним вертепом, і ще був концерт веселого колективу "Лісапетний батальйон". 29 січня відбудеться театрально–комедійна вистава "Чоловіча логіка". В лютому сплановані три заходи – "VIP Тернопіль", симфонічний "Lords Of The Sound", і гурт "Табула Раса", який їде з туром, присвяченим тридцятиріччю. Протягом року для буковинців також виступить скандальна MARUV – 5 травня, їде в перший тур після закордонних виїздів гурт "КАZКА", який буде у нас в червні, буде декілька театральних вистав, виступ "Сухішвілі", гурту "Антитіла" - потужний прорив останніх років. Заходів багато, цікавих, і всім, хто відповідає в такому театрально – концертному середовищі є куди піти і як гарно зайняти своє дозвілля, тому всім бажаю скористатися такою можливістю", – розповів Олег Сандуляк.

5 найочікуваніших концертів 2020 року в Чернівцях

Табула Раса, 27 лютого

5 найочікуваніших концертів 2020 року, які варто відвідати у Чернівцях


Концерт популярного українського гурту, присвячений 30-річчю "Табули Раси", відбудеться у Flora Club. Початок о 21.00.

Національний балет Грузії Сухішвілі, 24 березня

5 найочікуваніших концертів 2020 року, які варто відвідати у Чернівцях


100 танцюристів і оркестр з Грузії виступлять на сцені Чернівецького муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської. Початок о 19.00.

Комедія "Хто кого хоче", 29 березня

5 найочікуваніших концертів 2020 року, які варто відвідати у Чернівцях


Вистави про взаємини між чоловіком і жінкою, адже ця тема близька всім і кожному.

Ця вистава - не виняток, а скоріше підтвердження. Вона – про випадкові та невипадкові зустрічі та дивовижні продовження; про почуття, які вимагають радикальних змін. Вистава етюдна, яскрава, неймовірно смішна.

Комедію покажуть на сцені Flora Club.

Презентація альбому гурту Motanka, 31 березня

5 найочікуваніших концертів 2020 року, які варто відвідати у Чернівцях


Гурт Motanka грає в жанрі "містичний метал" за участю українських етнічних інструментів — цимбал та окарин. У своїх піснях вони поєднують народні мотиви, важку музику та сучасну електроніку, і таким чином переносячи слухачів у давні часи, коли старослов'яни виконували магічні обряди, де людський дух зливався з духами природи.

Концерт відбудеться у приміщенні Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка, початок о 19.00.

Концерт гурту Антитіла, 21 травня

5 найочікуваніших концертів 2020 року, які варто відвідати у Чернівцях


У рамках міжнародного турне популярний український гурт "Антитіла" виступить у Чернівцях. Концерт відбудеться у Літньому театрі, початок о 20.00.

"Ексклюзивна стадіонна сцена у формі напівкола та вагою 68 тонн буде адаптована під всі турові концертні площадки, щоб прихильники у кожному місті змогли зануритись у музичний світ Антитіла, відчути на повну їх енергію та стати частиною live-шоу "Hello", – повідомили музиканти на своїй Facebook-сторінці.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Тарас Піц
27-01-2020, 11:56
Коментарів 0 Переглядів 4 273


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!