RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Нова Буковинська митниця офіційно розпочала свою роботу: що змінилося

У ніч з 7 на 8 грудня в Україні офіційно розпочала свою роботу нова митниця.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці структури, пише molbuk.ua



Зазначається, що кількість регіональних митниць скоротилась із 26-ти до 16-ти. Зокрема, замість Чернівецької митниці, яка підпорядковувалась ДФС, відтепер працює Буковинська митниця, яка підпорядковується Державній митній службі.



Кого звільнять, а хто залишиться?

Глава Держмитслужби анонсував "дуже суттєві кадрові чистки серед вищого керівництва Чернівецької митниці". До нової Буковинської митниці не потрапить на посаду керівник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор, запевнив Нефьодов.

Щоправда, кого ще буде звільнено із посад на Буковині, керівник Митної служби не повідомив.

"Не готовий говорити. Не коректно мені коментувати по прізвищах. Але в мене меседж, який я давав під час візиту до Чернівців, і висловлював на всіх селекторних нарадах, дуже простий – зараз закінчуються останні тижні роботи ще старої митниці ДФС. І, власне кажучи, це останній шанс для людей показати себе. Хто продемонструє себе надійним, ефективним, чесним і професійним працівником, звичайно, може не хвилюватися за своє робоче місце, адже він буде переведений в Держмитслужбу на постійну основу. Ми будемо шукати можливості залучення до роботи найкращих кадрів", – сказав Нефьодов

На запитання, чи від моменту візиту глави Держмитслужби на Буковину він помітив якісь позитивні зміни у роботі Чернівецької митниці, Нефьодов дав відповідь:

"Ми оцінюємо. Але про результат наразі я не готовий ще сказати".

Як набиратимуть на роботу в митницю?

На керівні посади у новоствореній структурі буде оголошений кадровий конкурс. Глава Держмитслужби зауважив, що "чесні й професійні працівники митниці" обов’язково продовжать свою діяльність у Буковинській митниці.

"Переважна більшість митників перейде зі старої в нову структуру, – каже Максим Нефьодов. – Ми ж не можемо зупинити митницю. І насправді я переконаний, що більшість працівників готові працювати чесно. А щодо вищих посад, у тому числі, на керівника митниці, звичайно буде оголошений конкурс".

Хто зараз очолює нову митницю?

Наразі Буковинською митницею Держмитслужби керує Самушко Ілля Костянтинович. Максим Нефьодов пояснив, що це – тимчасове керівництво структури, яке незабаром буде змінено.

"Всі хто приїхав реєструвати митницю, знають, що вони лише технічно виконують обов’язки. І в них теж є можливість зарекомендувати себе, піти на конкурс, на якому визначать переможців", – сказав Нефьодов.

"Зараз технічним керівником є пан Самушко. А стосовно того, хто буде очолювати структуру довгостроково – буде проведено конкурс, на який, звичайно, у кожного буде право податися. І він буде обирати найкращого працівника", – додав глава Держмитслужби.

Нові реквізити митниці

Платників податків попереди ипро зміну реквізитів депозитних рахунків Буковинської митниці.

Зокрема, починаючи від понеділка, 9 грудня кошти авансових платежів (передоплати) підприємствам необхідно перераховувати виключно на депозитний рахунок 3734, відкритий у Державній казначейській службі України на ім’я Державної митної служби України.

Для підприємств

Отримувач: Державна митна служба України

Код ЄДРПОУ отримувача: 43115923

Код банку (МФО ДКСУ): 899998

Аналітичний рахунок: A038999980000037343043115923


Кошти авансових платежів (передоплати), що вносяться громадянами для митного оформлення, а також коштів, які сплачуються за порушення вимог митних режимів транзиту та тимчасового ввезення щодо товарів що оформлювались із використанням книжок МДП та книжок (карнетів) А.Т.А. необхідно перераховувати виключно на депозитний рахунок 3734, відкритий у Державній казначейській службі України на ім’я Буковинської митниці Держмитслужби.

Для громадян

Отримувач: Буковинська митниця Держмитслужби

Код ЄДРПОУ отримувача: 43332555

Код банку (МФО ДКСУ): 899998

Аналітичний рахунок: UA518999980000037349243332555




Які регіони увійшли в зону обслуговування Буковинської митниці

Глава Державної митної служби Максим Нефьодов визначив зони діяльності митниць.

Згідно з оприлюдненими ним документами, зоною діяльності Буковинської митниці Держмитслужби визначено всю Чернівецьку область, місто Чортків, Чортківський, Борщівський, Гусятинський, Монастириський, Заліщицький та Бучацький райони Тернопільської області, місто Кам’янець-Подільський, Віньковецький, Кам’янець-Подільський, Дунаєвецький, Чемеровецький, Ново-Ушицький райони Хмельницької області.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
8-12-2019, 09:31
Коментарів 0 Переглядів 6 122

Теги -

Генерал-полковник Руслан Хомчак обіймав посаду головнокомандувача ЗСУ до Валерія Залужного

Оголошено I рівень небезпечності

Аварії сталися неподалік села Петрашівка та у Нових Бросківцях
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.