У Чернівецькій області зафіксована найдорожча ціна на найдоступніше в Україні м’ясо – курятину.
Про це свідчать дані Держстатистики, передає molbuk.ua
У січні 2019 року вартість 1 кг тушки курки в середньому становила 58,66 грн. Найдорожче курятину продавали у Донецькій та Чернівецькій області - 62,6 грн та 62 грн за кілограм продукту. Найдешевше - на Дніпропетровщині - 54,3 грн за кг.
Значно дорожче обходилася українцям свинина - 116,3 грн за кг продукту. Найвищі ціни на свинину зафіксовані у Закарпатській області - 125,3 грн за кг, найнижчі - на Тернопільщині - 103,2 грн за кг.
Яловичина завершила січень у статусі найдорожчого м'яса. Вартість 1 кг продукту в середньому становила 129 грн. Найдорожче продавали яловичину у Києві - 145,1 грн за кг продукту, найдешевше - у Чернігівські області - 116 грн за кг.
Раніше повідомлялося, що на Буковині у 2018 році
сало подорожчало на 34 відсотки.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
20-02-2019, 17:46
0
1 671