RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Вибори президента: у Чернівцях виявили рекламу 5 кандидатів з порушеннями

Спостерігачі ОПОРИ в Чернівцях зафіксували розміщення зовнішньої реклами з ознаками порушення чинного законодавства Юлії Тимошенко, Олега Ляшка, Дмитра Добродомова, Олександра Шевченка та Анатолія Гриценка. На підставі отриманих даних вони звернулися до правоохоронних органів з вимогою притягнути порушників до адміністративної відповідальності.

Про це повідомили у Громадянській мережі ОПОРА у Чернівецькій області, пише molbuk.ua.



Представники регіональних осередків партії зазначили, що відношення до зовнішньої реклами кандидатів не мають, бо її замовляє центральний офіс.

Рекламу зафіксували у Шевченківському та Садгірському районах міста. Зазначені білборди, сітілайти та листівки не містять визначених чинним законодавством обов’язкових атрибутів для друкованих агітаційних матеріалів – вихідних даних (відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск).

26 січня спостерігачка ОПОРИ виявила білборд із написом "Зможемо! Дмитро Добродомов" без вихідних даних. Окрім того, спостерігачі виявили поширення агітаційної продукції кандидата на пост Президента Дмитра Добродомова, на якій також не зафіксовано вихідних даних.

Представник осередку партії "Народний контроль" Михайло Яринич у коментарі ОПОРІ зазначив, що зовнішньою рекламою займається центральний офіс в Києві, тому прокоментувати дану ситуацію він не може.

Вибори президента: у Чернівцях виявили рекламу 5 кандидатів з порушеннями

Вибори президента: у Чернівцях виявили рекламу 5 кандидатів з порушеннями


27 січня спостерігачі виявили на вул. Комарова білборди з написом "Ляшко народний Президент" та "2019 рік народної допомоги" без вихідних даних.

Голова міської організації Радикальної партії Олега Ляшка Орест Богдан зазначив, що білборди розміщувала київська організація партії, вони були встановлені за місяць до виборів. Коли закінчиться строк оренди рекламних місць, то їх поновлять на нові.

Вибори президента: у Чернівцях виявили рекламу 5 кандидатів з порушеннями


Того ж дня на вул. Головній спостерігачі зафіксували білборд з написом "Вірю в Україну! Юлія Тимошенко 2019", що не містив вихідних даних.

Заступниця голови Чернівецької обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Оксана Пантелеймонова зазначила: "Чернівецькій обласній організації партії ВО "Батьківщина" нічого не відомо про зображення лідера партії ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко на білбордах на території Чернівецької області, про які йдеться у Вашому запиті. Ми не є замовниками розміщення політичної реклами на цих рекламних площах і діємо тільки в рамках чинного законодавства. На жаль, іншої інформації і, відповідно, коментарів ми не маємо".

29 січня в Садгірському районі виявлено 2 білборди з написом "Прибрати порох з нашої оселі. Олександр Шевченко". Голова обласного штабу Віталій Ткачук відповів, що обласний осередок партії до зовнішньої реклами кандидата не має відношення. І що їм навіть точно невідомо, де саме вона розташована.

Вибори президента: у Чернівцях виявили рекламу 5 кандидатів з порушеннями


Також на вул. Комарова зафіксовані сітілайти з написом "Чесні у владі – гідне життя людей. Анатолій Гриценко" без вихідних даних. Відповіді від представників кандидата щодо цього випадку на момент виходу матеріалу ОПОРА не отримала.

Вибори президента: у Чернівцях виявили рекламу 5 кандидатів з порушеннями


У Громадянській мережі нагадують, що 25 січня ЦВК зареєструвала Юлію Тимошенко, Олега Ляшка та Дмитра Добродомова кандидатами на пост Президента України. Олександр Шевченко зареєстрований кандидатом з 21 січня, а Анатолій Гриценко з 15 січня.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
31-01-2019, 09:40
Коментарів 0 Переглядів 2 674

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.