RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Буковина» перемогла команду першої ліги «Прикарпаття»

На стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" в Івано-Франківську чернівецька "Буковина" зіграла контрольний матч із місцевою командою першої ліги "Прикарпаття".

Як повідомив прес-аташе клубу Олексій Мамчук кореспонденту molbuk.ua, гра відбувалася у форматі три тайми по 40 хвилин. У стартовому складі "Буковини" на поле вийшли: Богдан Степаненко, Вячеслав Пилишатий, потенційний новачок, Віталій Кузів, Роман Кузів, потенційний новачок, Андрій Шишигін, Ладік Мєлконян, Валентин Рудич, Олександр Жумига, Андрій Понєдєльник.



Як бачимо, ворота чернівецької команди захищав Богдан Степаненко, який, на жаль, отримав дискваліфікацію. Богдан вже подав апеляцію і його подальша доля визначиться до середини лютого. А ось Андрій Понєдєльнік повернувся на свою рідну позицію – нападника. У першій половині сезону Андрій діяв у захисті.

Після 60 хвилин зустрічі підопічні Віталія Куниці вигравали з рахунком 3:1. Дубль оформив Олександр Жумига (14,37 хвилини). Ще один гол на свій рахунок записав Андрій Шишигін (43 хвилина). У складі "Прикарпаття" відзначився Василь Цюцюра (26 хвилина).

Потім "Буковина" грала у такому складі: Василь Гакман, Віталій Кузів (Валентин Рудич, 95), Даніел Раулюк, Антон Батрак, Віктор Масікевич, Вадим Бута, Александру-Васілє Мунтян+4 потенційних новачки.

На 67 хвилині зустрічі ворота "Прикарпаття" вразив Александру-Васілє Мунтян, а згодом досвідчений Ігор Худобяк (90) забив другий гол у "рамку" нашої команди. Під завісу матчу команди обмінялися голами. У "Буковини" відзначився Антон Батрак (116), а у "Прикарпаття" - Ігор Худобяк (117).
Підсумок матчу – 5:3 на користь чернівецької "Буковини".

Матч прокоментував головний тренер чернівецької команди Віталій Куниця.

- Важко виходити на велике поле після тренувань на майданчику. Ми діяли за схемою 4-3-2-1. Робимо акцент на надійній грі в обороні із організацією швидких контратак. У першому таймі нам вдавалося це виконувати. Зараз гравці "Прикарпаття" перебувають, так би мовити, під навантаженням. Щоправда, ми тренуємося вже тиждень. Зокрема, займаємося силовою та кросовою підготовкою.

Побачили надійну гру в обороні. Хотілося би бачити подібне і надалі, бо у першій частині сезону наша команда пропускала багато. Зрештою, на нас очікує ще багато роботи у плані тактичної та функціональної підготовки.

Перемагати завжди приємно, однак ми працюємо, насамперед над тим, щоби досягати успіхів в офіційних зустрічах.

- Коли повернуться до тренувань травмовані гравці?


- Вже приступає до тренувань Владислав Герасимчук, який переніс операцію – лікував пахову грижу. Через тиждень також приступить до занять захисник Микола Павлюк.

- Які плани команди?

- Втягувальний етап триватиме ще 5 днів. Футболісти займатимуться кросовою підготовкою та у тренажерному залі. Потім у хлопців буде два вихідних (2 і 3 лютого) та продовження підготовки до офіційних матчів. З 4 лютого розпочнеться загальнопідготовчий збір.

Є попередня домовленість щодо контрольного матчу із ФК "Калуш", який заплановано на 9 лютого. Про місце проведення цієї зустрічі стане відомо пізніше. Звісно, що займатимемося селекційною роботою та визначатимемо остаточний склад команди.

З 15 лютого наша команда гратиме на "Кубку мера Івано-Франківська". Вона зустрінеться у своїй групі з "Нікою" (Івано-Франківськ) – 15 лютого, "Вересом" (Рівне) – 17 лютого і "Прикарпаттям" - 19 лютого. Потім будуть півфінальні матчі за 5-8 і 1-4 місця 21 і 22 лютого. Вирішальні матчі відбудуться 23 і 24 лютого.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
28-01-2019, 18:10
Коментарів 0 Переглядів 1 402

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.