Усім охочим пропонували скуштувати страви, якими рятувалися українці під час голоду
На Соборній площі усім охочим пропонували скуштувати страви, якими рятувалися українці під час голоду 1932-1933 років.
Студенти Української академії лідерства 24 листопада на Соборній площі провели акцію "Вуличний ресторан "Непораховані з 1932".
Активісти також розповідали історії про те, як люди виживали у часи голодомору.
Після кожного виступу, одна людна падала, як символ того, що кожної хвилини голод забирав життя.
Усім охочим пропонували скуштувати "найсмачніший" суп з шишок, полину, трав та "коржики" з льону. А ось "смаколики" з кукурудзи, зернят, гороху та з перетертої шкарлупи яєць людям куштувати не радили. Бо наш шлунок не пристосований до такої їжі, пояснювали активісти.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram