RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Тікайте, як від вогню: ці знаки зодіаку замучать будь-яку жінку

Астрологи склали рейтинг найшкідливіших Зодіаків чоловіків, пише akcenty.

У ньому чоловіки можуть знайти себе і зробити висновки, а жінки візьмуть на замітку, кого не варто вибирати в супутники життя.

Овен. Радимо відразу бігти в аптеку за антидепресантами! Овни відчайдушні, уперті і егоїсти, і це проявляється у них з самого дитинства. Своїми істериками вони можуть довести тебе в могилу. І якщо він знає, що неправий, все одно буде сперечатися, просто з принципу. Різкі спалахи агресії і напади ревнощів завжди супроводжують цей знак. Однак відходить він так само швидко, як і спалахує.

Телець. Норовливі, самовпевнені і непохитні - це про них. Тельці завжди задоволені собою, навіть коли пишатися і нічим. Свою непомірну впертість Телець вважає твердістю характеру чоловіків, скупість приймає за розумну економність, а схильність до песимізму - за реалістичне сприйняття світу.

Близнюки. Якщо ти бажаєш перевернути в своєму житті все з ніг на голову - чоловік-Близнюк ідеальний кандидат. З ними не засумуєш, але вже на другому тижні спілкування відчуваєш себе віддаленим. Якщо ти в змозі витримати Близнюків і їх запаморочливу схильність до постійних змін (з урахуванням, що ти сама не Близнюк), то тобі слід спорудити монумент. Вони тусуються то тут, то там, обожнюють пудрити мізки і знущатися. Надійними партнерами їм не бувати, а майбутнє з ними дуже туманне. Такі чоловіки дуже вітряні і не постійні - обернешся, а його слід уже прохолов.

Рак. У будь-якій дівчині він бачить свою матір, завжди прагнне до створення сім'ї і любить посидіти на дивані перед телевізором. Вічні претензії Рака про те, як потрібно правильно мити посуд, годувати улюбленого кота і готувати омлет доведуть тебе до істерики. Заміжжя з Раком - загублена молодість.

Лев. Зациклений на власній персоні і важливий, він не помічає нікого навколо себе. Такі чоловіки зарозумілі. Якщо він щось пообіцяв - ні в якому разі не вір, це порожні слова. Лев справжній марнотрат, який постійно оточує себе красивими дівчатами. Шалено ревнивий, запальний і уразливий. Сам же не переносить, якщо його ревнують, так як не може навіть припустити думку, що хтось може вважати його своєю власністю. Ти повинна його звеличувати над іншими і ставити на перше місце.

Діва. Чоловік-Діва справжній педант, який винищить будь-яку скрупульозними дрібницями і нотаціями. Ледачий до неподобства, але вважає себе працьовитим, так як іноді вирішується зробити дріб'язкові справи. Зазвичай від цих чоловіків не дочекаєшся особливої ​​емоційності, так як до любові вони ставляться дуже скептично.

Ваги.Часто вони виливають злість на інших людях, якщо справи йдуть не так, як би йому хотілося. А коли у Терезів все добре, вони придумують собі різні неіснуючі проблеми. Мають багато друзів, але по-справжньому майже нікому не довіряють.

Скорпіон. Злопам'ятний скорпіон весь час дратується, якщо щось зроблено не так, як він вважає правильним. Його регулярні причіпки і похмурий погляд відштовхнуть будь-яку дівчину. Але якщо ти згодна його терпіти, не чекай нічого хорошого. Він дуже ревнивий.

Стрілець. Брехня для цього знака є неприйнятною. Якщо він викриє тебе у брехні - відразу біжи. Стрілець нездорово ревнивий, але сам не пропускає жодної спідниці. Навіть властиве йому почуття гумору не в змозі компенсувати його недоліки.

Козеріг. Впертість - це про нього. Козеріг погодиться в чомусь з тобою, але все одно зробить по-своєму. Зануди-Козероги ненавидять галасливі нічні клуби і вечірки, а витягнути його в суспільство майже нереально - домосіди ще ті. Тому краще тиснути на його інтерес і підвести до якоїсь ідеї дуже акуратно, щоб Козеріг вирішив, що це його власна думка. Козеріг любить читати лекції про життя і філософствувати. Він на всьому економить, тому з ним на широку ногу не розгуляєшся.

Водолій. Запам'ятай, всі плани, мрії і обіцянки Водолія нічого не варті - він обожнює фантазувати і будувати плани. Однак його енергії і терпіння рідко вистачає на те, щоб хоча б почати. У серйозних справах на Водолія краще не розраховувати, вже тим більше, не варто мріяти перекинути відповідальність за щось на його мужні плечі, покладайся насамперед сама на себе.

Риби. Де витає цей хлопець і чому - незрозуміло. Риба любить свій особистий маленький світ, йому там затишно, тому він абсолютно не пристосований до реального життя. Вони дуже невпевнені у собі. Риби - діти в душі, вони нерішучі, надзвичайно чутливі, і про них треба постійно дбати, інакше вони можуть пропасти через свою несамостійність.
Редактор: diana_vataman
21-07-2018, 21:29
Коментарів 0 Переглядів 11 157


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги