Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)

Червона паста – з буряком, зелена – зі смаком шпинату, жовта – з шафраном. Також є інтегральна фітнес-паста з висівками зі смаком білих грибів, до якої ідеально підходить соус із кунжутом, часником та оливковою олією. Для дітей – паста зі смаком шоколаду.
Все це чернівецька родина виготовляє з натуральних продуктів вдома.

Про ідею. Євгеній та Інга Соколови-Олексюк 15 років тому прожили в Італії цілий рік. Попрацювавши там у ресторані, вони побачили, якою має бути справжня паста та соус до неї. Там вони зібрали сотню рецептів цієї страви. Тепер вони виготовляють свіжу пасту, яку можуть доставити до клієнта вже із готовим свіжим соусом.

– Ми поїхали у турне, опинилися в Італії у родичів, дружина мала народжувати, і нам довелося залишитися. Я працював у ресторані. Там купити свіжу пасту – звичайна справа. У нас же купують фасовані сухі макарони. В нас пасту не сприймають як страву. Для наших людей це просто макарони чи гарнір до котлети. Хочемо донести до людей, що паста – це ціла культура: і процес підготовки, і її споживання. Відтоді, як ми повернулися в Україну, ми готували пасту вдома, ми їмо її щодня. Хотіли відкрити справу, яка б не була просто комерцією, а яка б асоціювалася із домашнім затишком, – розповідає Євгеній.
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)
Затишний сімейний бізнес. Подружжя з Чернівців виготоляє кольорову італійську пасту та соуси до неї(ФОТО)


Про початок справи. Ідея створення "PastaCHE" виникла 5 років тому. Стартувала сімейна справа два місяці тому.

– Зробили ремонт в окремій кухні, де це все відбувається, купили дещо з техніки, адже є спеціальна машинка для нарізки тіста, потрібен прилад для її сушки. Вклали у старт не більше тисячі доларів. Популяризуємо продукт через соціальні мережі, тож часто доводиться відправляти пасту поштою по Україні, – зізнається Євгеній. – Обоє займаємося зараз виключно цією справою. Я займаюся пастою, дружина – соусами.

Найбільше пара старається популяризувати продукт фреш-пасти.

– Це паста, яка була зроблена спеціально під цього клієнта, вона свіжа, тісто ще дихає. Ми її робимо за 2-3 години. Нічого не сидить фасоване місяцями: ми зробили тісто, нарізали потрібну вам форму макаронів, трошки їх посушили, приготували соус і приносимо вам все упаковане і майже готове до вживання. Вам залишається її тільки зварити. Також ми доставляємо готову лазанью, яка готується за всіма правилам і традиціям італійців, – пояснює Євгеній.
Борошно для пасти замовляють виключно в Італії.

– Тут не схитриш, тільки з того борошна можна зробити якісну пасту. Мало того, для неї потрібні спеціальні яйця, не всі підходять. Їх ми замовляємо у Кам’янці-Подільському. Продукти для соусів купуємо поступово, адже там не має бути нічого замороженого. Кольоровою наша паста стає тільки за рахунок натуральних барвників. Для того, аби зробити пасту зі смаками, мені довелося довго набиратися досвіду. Навіть їхав до старого в Сицилію, якому 80 років, і який все життя готує пасту.

Про плани. Подружжя мріє про затишне кафе із відкритою кухнею, де можна буде скуштувати чи купити додому свіжу пасту.

– Також ми хочемо й далі тримати екологічний напрямок. Влітку пасту по місту буде розвозити син зі своїми друзями на велосипеді. Звичайно, будемо робити ще більше форм макаронів, ще більше кольорів і смаків. Й надалі будемо робити лазанью, у плані – експериментувати з равіоллі.
Рейтинг:
(голосів: 1)
9-03-2018, 19:38
Коментарів 6 Переглядів 9446

загрузка...
Hаписав: Юля, Коментарів: 0, Новин: 0, 10 березня 2018 00:31
В новині:
Де можна знайти їхні реквізити щоб замовити пасту?

Hаписав: Маріанна, Коментарів: 0, Новин: 0, 10 березня 2018 10:59
В новині:
Класно... А де можно посмакувати вашу пасту? Як називається кафе і де знаходиться?

Hаписав: Євген, Коментарів: 0, Новин: 0, 10 березня 2018 13:56
В новині:
0956041978

Hаписав: Sancho, Коментарів: 0, Новин: 0, 10 березня 2018 15:16
В новині:
Класно, але хотів спитати, куди можна буде приїхати за пастою, якщо я з Глибоким?

Hаписав: Євген, Коментарів: 0, Новин: 0, 12 березня 2018 16:08
В новині:
треба подзвонити і домовитися

Hаписав: Вася, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 березня 2018 20:56
В новині:
ФОП? Документи на реєстрацію потужностей держпродспоживслужби є?

Вбивча спека в Чернівцях: на Годилівському кладовищі померла пенсіонерка
Імовірно, жінці стало зле через спекотну погоду. Відтак, нагадуємо буковинцям правила безпеки під час перебування на сонці
Аварія на насосній станції: низка вулиць у Чернівцях до вечора буде без води
Водопостачання буде відсутнє у зв’язку з аварією на напорному водогоні на насосній станції "Біла"
Продан не сказала, чи йде в нардепи, але підтримує Зеленського
Нардеп не дала чіткої відповіді на запитання про свою участь у парламентських виборах 21 липня, зауваживши, що "не шукає іншої політичної партії"
Популярне Коментують
• Новини
Loading...




















«Тягнуть оберемки гілок»: як на Трійцю виламують липи в Чернівцях. Блог Надії Будної
«Тягнуть оберемки гілок»: як на Трійцю виламують липи в Чернівцях. Блог Надії Будної
Священики наголошують на тому, що на Святу Трійцю заради традицій не варто нищити природу
Штири від Васі, сто від Іллюші  - і всі від ЗЕ. Блог Мостіпаки
Про головні події тижня, що минає – у блозі Олександра Мостіпаки
Негостинно зустрічають Чернівці. Блог Надії Будної
Про відсутність елементарної інфраструктури на залізничному вокзалі у Чернівцях
загрузка...
Детские коляски на сайте Kloomba
"Західний судинний центр" - лікарі, яких ви знаєте! (на правах реклами)

Про особливості роботи центру та переваги методик, які тут використовують, розповіли судинні хірурги "Західного судинного центру" Юрій Оліник та Володимир Савін.
Робимо повірку лічильників води з "Гекон" (на правах реклами)

Дуже важливо вчасно виконувати його обслуговування та повірку лічильника
Мережа «Копійочка» вже вкотре дарує вам призи! (новини компанії)

31 травня мережа магазинів потрібних речей "Копійочка" поповнилась ще одним магазином в м. Чернівці, по вул. Головна 215
Печера "Чудо сіль": дихаєш сіллю – почуваєшся молодим (на правах реклами)

Мікроклімат соляної печери має антисептичний та дезінфікуючий вплив на дихальні шляхи та шкіру
Нова медична лабораторія «МеДіС» у Чернівцях – точні аналізи європейської якості (на правах реклами)

Відтепер для того, щоб отримати якісні результати складних лабораторних досліджень, чернівчанам не потрібно їхати до Львова чи Києва