RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці

Співачка TAYANNA нещодавно представила новий альбом української поп-музики "Тримай мене". Це друга робота співачки у тандемі з продюсером Аланом Бадоєвим. Альбом об’єднав сім україномовних треків, шість з яких видаються вперше.

Про рідні Чернівці, творчі плани, роздуми про особисте TAYANNA поділилася у інтерв’ю molbuk.ua

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці


– TAYANNA, ви є автором всіх пісень в новому альбомі "Тримай мене" і працювали над ним понад рік. Розкажіть про цю роботу.

"Тримай мене" – дуже позитивний альбом, у якому немає жодного мінорного настрою. Кожна пісня не схожа на іншу, але об’єднує їх одна тема: любов, надія та віра у майбутнє. Раніше я писала тексти іншим виконавцям. Так було простіше. Але потім я вирішила писати пісні собі, ділитись у рядках своїми емоціями. І знаєте, що я усвідомила? Пишучи, я звільняюсь від минулого, процес діє краще, ніж психолог. І тоді рядки почали лягати один за одним! У написанні пісень, до речі, мені дуже допомагає мій друг Юрій Бондар. Він швидко добирає гармонію.

– Ваш новий альбом – повністю україномовний. Чому перейшли на національні мотиви?

– Я народилася на Буковині. Моя рідна мова – українська. Нею я спілкуюся з рідними, друзями, у побуті. Перше слово, яке я сказала, було українською. Тому, звичайно, і рядки у моїй голові легше будуються рідною мовою. На національних же мотивах я виросла. Нерідко у дитинстві ми подорожували Карпатами, чули народні пісні, історії, співали колядки, щедрівки.

– Які ваші враженнями від співпраці з Аланом Бадоєвим?

– Я у захваті від співпраці з ним! Він дуже талановитий, креативний та сучасний! Мені давно подобалось те, що робить Алан. Але познайомитись і працювати нам випала нагода через значний проміжок часу. Я приїхала до студії записати бек-вокал, а там Алан. Він послухав мене, подивився, як я працюю, і сказав, щоб не закопувала свій талант. Одразу запропонував зняти кліп. Він дуже добре відчуває, якою я є нині, мій образ розкрив на всі 100 відсотків. Він дуже професійний і його команда – справжні профі. Вони вміють працювати 24 години на добу протягом кількох діб. Це неперевершено.

– Що б ви зараз порадили самій собі 20-річній, якби це було можливо?

– Важко однозначно сказати. Я вважаю, що всі події, які відбулися у моєму житті, так чи інакше призвели до того результату, що я маю. Усе це, як я розумію вже зараз, дало мені колосальний досвід. Напевно, я жалкую тільки про те, що у 20 років покинула займатися енергетичними практиками. На щастя, зараз я їх відновила.

– Розкажіть про ваші духовні практики.

– До духовних практик мене ще в дитинстві долучив батько. Ми робили гімнастику цигун, Дао, агні-йогу, босоніж ходили по снігу, ганяли енергію по чакрам. Коли я переїхала до Києва, то покинула заняття. Але, на щастя, знову до них повернулася. І нині відчуваю, що в мені відбулося чимало духовних змін останнім часом. Так, мій духовний світ став багатшим та глибшим. До речі, усім раджу щовечора робити практику "посил любові світові". Не думайте про себе, як все встигнути, а навпаки – думайте про тих, кому дійсно погано, наприклад, про звірів, які помирають у зоопарках від жорстокого поводження. І перетворюйте за допомогою візуалізації все погане на добре, позитивне. І незабаром ви помітите, як змінюється світ навколо вас.

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці


– Свого часу ви працювали бек-вокалісткою у Крістіни Орбакайте, Ані Лорак, Тіни Кароль. Який досвід ви отримали завдяки такій співпраці?

– Іноді ми перебували пліч-о-пліч по 24 години на добу. Я бачила, як вони важко працюють задля результату, попри все, що траплялось у житті, виходили на публіку з посмішкою і з високо піднятою головою. Це надихає, загартовує і тебе. До того ж я отримала чимало порад у професійному сенсі.

– Розкажіть про вашого сина. Скільки йому років? Які у нього захоплення? Як вам вдається поєднувати кар'єру, запис альбомів, виступи і виховання сина?

– Даніелю п’ять років. Я його обожнюю, він – найголовніша людина у світі, і я намагаюся проводити з ним увесь вільний час. Іноді доводиться брати його із собою на записи у студію. Йому дуже подобається спостерігати, як я працюю. Він дуже самостійний хлопчик. До речі, вже проявив музикальний талант. Ходить до музичної школи за класом фортепіано. Як вдається поєднувати?! Непросто (усміється, – авт.). Але мені дуже допомагають рідні.

– Яка була ваша найпотаємніша дитяча мрія? Вона здійснилася?

– Стати співачкою я мріяла з шести років і багато працювала, аби ця мрія здійснилася. Є ще одне давнє бажання, яке мене не полишає, – відвідати Тибет. Я вірю, що це бажання колись здійсниться, бо доля посилає мені знаки. Думаю, що це не просто так. Більше того, підказки долі відбуваються саме тоді, коли у моєму житті відбуваються переламні моменти.

– Які емоції, почуття вас об’єднують з рідними Чернівцями? Чи часто тут буваєте?

– Згадувати про рідний дім завжди приємно, а ще приємніше – приїжджати. Я намагаюсь якомога частіше бачити батьків, рідних. Мій син нерідко буває у Чернівцях у дідуся з бабусею, любить порпатися з ними на городі. Отож Чернівці були і залишаться місцем, де я відпочиваю, де мене завжди підтримають.

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці

«Завжди приємно згадувати свій дім»: співачка Tayanna розповіла про новий альбом та рідні Чернівці


– Що для вас любов?

– Любов – це одна з найпотужніших сил у світі. Вона окрилює, дає натхнення. Навіть нещасна любов дає потужну енергетику. Думаю, що без любові у житті нікуди, а тим більше митцеві. Вона дає ті самі слова, що найкраще висловлюють почуття та западають людині до самої глибини душі.

- Побажання чернівчанам від TAYANNA

– Я бажаю любові! Бути коханими та кохати. Любити ту справу, якою ви займаєтеся або ж знайти сили почати займатися тим, що любите і про що вже давно мріяли! Усім бажаю здоров’я. Це разом із любов’ю – найголовніше у житті. І, звичайно, мати більше вільного часу і проводити його у родинному колі.

Досьє

TAYANNA


Псевдонім співачки Тетяни Решетняк.

Народилася 29 вересня 1984 року у Чернівцях.

Українська співачка, колишня солістка групи "Гарячий Шоколад". Учасниця конкурсу "Голос Країни" та національного відбору України на "Євробачення 2017".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Леся Токарюк
31-01-2018, 21:36
Коментарів 0 Переглядів 2 486

Буковинські випускники показали хороші результати під час складання національного мультипредметного тесту
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чого чекати від вуйка Сема? Блог Ярослава Волощука
Кілька днів тому відбулися довгоочікувані перші телевізійні дебати між діючим та екс – президентом США Байденом та Трампом.
Односторонні дороги чи парковки? Блог Людмили Осадчук
У Чернівцях останнім часом з’являється дедалі більше доріг з одностороннім рухом.
ВІДЕО Переглянути все відео

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.