"Смузі із зелених овочів виводять токсини, чистять, судини, кров, шкіру, зміцнюють імунітет, – розповідає
буковинка Ірина НИЧЕПОРУК. – Такі коктейлі потрібно пити протягом 10 днів, бажано зранку. Потім зробити перерву на 10 днів. І курс можна повторити".
Детальніше, як готувати зелені смузі і як смачно їсти без м’яса, читайте у газеті "Доброго здоров’я!" за грудень (№12, грудень, 2017 рік).
Також у свіжому випуску "Доброго здоров’я!":- Від бронхіту допоможуть вправи.
- Спеції підвищать імунітет.
- Як правильно лікувати грип.
- Про що свідчить зміна кольору нігтів.
- Шипшина і сіль – від болю у горлі.
- Алое – від нежитю та інсульту.
- Найсмачніші страви до новорічного столу.
- Рецепти соусів, які кращі, ніж майонез.
- Як схуднути за місяць.
- Що робити, якщо ваш чоловік мало заробляє.
- Майстер-клас: новорічні подарунки власноруч.
- Японська система для зміцнення хребта.
"Доброго здоров’я!" вам та вашій родині! Газету можна купити у кіосках з продажу преси (ціна – лише 3 грн). Або передплатити за поштовим індексом 86627 (газету можна передплатити по всій території України). Ціна на півроку – 31,16 грн.Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
8-12-2017, 22:00
0
5 550