RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Наші наміри – розвиток і збільшення»: у Чернівцях один з керівників ПриватБанку розповів про життя структури після націоналізації (новини компаній)

У Чернівцях директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький провів прес-ланч, під час якого він презентував інноваційні сервіси банку та розповів про діяльність найпотужнішої фінансової структури України після проведення націоналізації.

Під час зустрічі з пресою Браніцький повідомив, як сучасні технології можуть полегшити користування різними послугами кожному жителю України.

Він сказав, що стан справ у такому банку певним чином впливає на стан справ фінансів та економіки по всій державі.

«Наші наміри – розвиток і збільшення»: у Чернівцях один з керівників ПриватБанку розповів про життя структури після націоналізації (новини компаній)


"ПриватБанк – це в першу чергу більше 20 мільйонів рахунків наших співгромадян. І для нас це дуже велика відповідальність перед нашими клієнтами, яку ми повсякчас відчуваємо. Практично 60% платіжних операцій, які відбуваються в нашій державі, проходять через ПриватБанк. Більше трьох мільйонів українців щомісяця використовують найпопулярніший і визнаний найкращим у Європі мобільний додаток "Приват24". Взагалі підключених клієнтів, які користуються додатком час від часу, вже приблизно шість мільйонів", - розповів Браніцький.

Банкір розповів також і про соціальний проект для наймолодших українців – "ЮніорБанк".

"Учасниками цього проекту є дітки віком від семи до 16 років. Він точно не несе в собі мету вирощувати банкірів або фінансистів. Це не профорієнтаційний проект. Головна мета, яку ми ставимо – щоб дітлахи уже в такому юному віці навчилися освоїти ті побутові функціональні банківські потреби, які щодня використовуються. Дітям це, звичайно, дуже подобається. Ті, хто хоче більш поглиблено вивчати фінансову справу, проходять навчання у Школі фінансового успіху. Ця програма дуже тісно співпрацює зі школами. Більше того – цей соціальний проект одобрений Міністерством науки та освіти. Ми допомагаємо вчителям економіки проводити спеціалізовані уроки і надаємо їм допомогу. Переважна частина занять проводиться в ігровій – приємній та цікавій для дітей формі", - розповів Браніцький.

Окрім того представник ПриватБанку розповів про нові технології, які полегшують клієнтам фінансової структури користування послугами соціальної, комунальної і транспортної сфери.

"Частина таких технологій вже продемонстровані і вони крокують досить впевнено країною, а частина з них, сподіваємося, цього півріччя буде продемонстрованою і отримає поширення. Перша з них, це плата за проїзд. Така послуга використовується у Львові. Мер міста з колегами у трамваї за допомогою смартфону, від сканувавши QR-код на віконному склі, миттєво придбали квиток, тут же його прокомпостували, таким чином оплативши за проїзд. Технологія дуже проста, швидка, зрозуміла і багатофункціональна", - зазначив Браніцький.

Водночас банкір переконує, що проведення націоналізації ПриватБанку не загрожує фінансовій установі стати "забюрократизованою" структурою.

"Ні, однозначно ні! Наша стратегія – це нарощування технологічного відриву, нарощування прогресу. Лише на перше півріччя відібрано 230 ІТ-напрацювань, які повинні бути реалізовані в першому півріччі", - сказав він.

Разом з тим він спростував інформацію про скорочення штату працівників відділень установи.

«Наші наміри – розвиток і збільшення»: у Чернівцях один з керівників ПриватБанку розповів про життя структури після націоналізації (новини компаній)


"У нас більша проблема – як добрати людей. Ми її на собі відчуваємо – сьогодні дефіцит молоді, він стає уже фізично відчутним. Тому ніяких намірів на скорочення в нас немає. Ми маємо єдині наміри – розвиток і збільшення", - зауважив Браніцький.

Прес-ланч відбувся у рамках святкування 25-ої річниці від створення ПриватБанку.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
31-03-2017, 11:01
Коментарів 0 Переглядів 2 103

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.