RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівецькій області горіло авто помічника нардепа від "БПП"

У ніч на 17 липня у селі Костичани Чернівецької області невідомі спалили автомобіль помічника-консультанта народного депутата Григорія Тіміша Володимира Фолошні.

Подробиці пожежі на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Марія Ракоча.

"17 липня 2016 року, о 2:10, у селі Костичани, Новоселицького району, Чернівецької області, була підпалена машина Володимира Фолошні, який є помічником-консультантом депутата Верховної Ради України, Григорія Івановича Тіміша та депутатом Новоселицької районної ради
Помічник-консультант повернувся додому після опівночі, лишаючи машину у подвір’ї власного будинку. Біля 2 год. 10 хв. Володимир Фолошня почув вибух. Вийшовши з будинку він побачив палаючу машину. На щастя, неподалік машини була криниця і він самостійно погасив пожежу за допомогою водяного мотора. Двигун і передня частина автомобіля згоріли повністю. Вогонь не дійшов до баку автомобіля Лада Пріора, те що могло б призвести до потужного вибуху.

У Чернівецькій області горіло авто помічника нардепа від "БПП"

У Чернівецькій області горіло авто помічника нардепа від "БПП"

У Чернівецькій області горіло авто помічника нардепа від "БПП"


Якби вогонь дістав баку машини, загорівся б весь дім, адже автомобіль був розташований досить близько – стверджує постраждалий. З цієї точки зору, підпал можна розцінювати як замах на життя помічника народного депутата України. Біля палаючого автомобіля була виявлена п’ятилітрова пляшка, із залишком пального. Недалеко від каністри була також знайдена запальничка. Ці докази прямо вказують на зловмисний підпал.

Володимир Фолошня припускає, що злочинці хотіли обробити бензином все навколо, включаючи салон автомобіля, але не врахували той факт, що двигун був гарячим, оскільки власник автомобіля щойно повернувся додому. Потрапивши на гарячий капот, бензин спричинив раптовий вибух, який налякав зловмисників і примусив їх тікати, лишаючи після себе речові докази. Представники правоохоронних органів, які прибули на місце злочину, продовжують слідство. Справа була передана органам обласної прокуратури.

На думку потерпілого, автомобіль був підпалений з суто політичних мотивів. Він стверджує, що завжди боровся за правду. Будучи депутатом Новоселицької районної ради, Володимир Фолошня, зумів розкрити певні незаконні схеми корупційного характеру у діях місцевої влади, виносячи виявлені проблеми на суспільне обговорення.

Останнім часом, він доводив до відома жителів Чернівецької області позицію народного депутата Григорія Тіміша щодо актуальних політичних проблем області. Володимир Фолошня виступав останнім часом за збереження румуномовних шкіл Новоселицького району, чиє існування постало під загрозою внаслідок – як стверджує Григорій Тіміш – "некомпетентності Новоселицької районної виконавчої влади", оскільки закон чітко передбачає, що територіальна реформа та реорганізація мають відбуватися добровільно та на взаємовигідних умовах. Так склалося, що реорганізація середніх освітніх закладів на території України почалася саме з румуномовних шкіл, що й спричинило обурення місцевих жителів", - повідомила М. Ракоча.

Сам же нардеп Григорій Тіміш пообіцяв знайти зловмисників, які вчинили підпал.

"Результат боротьби за правду і відстоювання інтересів новосельчан. Переконаний, підпал здійснено зловмисниками що погрожували моєму помічнику Фолошні Володимиру на протязі року, від коли він став депутатом районної ради від Блоку Петра Порошенка і веде активну роботу помічником народного депутата. Я сьогодні з ранку мав розмову з керівниками правоохоронних органів області і надіюсь на неупереджену і професійну роботу по виявленню бандитів та їх замовників. Провівши разом з своїми помічниками певну роботу в селі Костичани та з окремими жителями району ми отримали дуже важливі дані та інформацію навколо відбувшегося. Хочу заспокоїти сім'ю Фолошня , їх рідню , новосельчан, бандити будуть знайдені і кубло корупції і зловмиства буде покарано!", - повідомив Г. Тіміш.

Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
17-07-2016, 23:44
Коментарів 0 Переглядів 2 989

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.