RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі

Чернівчани активно обговорюють візит на Буковину голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі. Деякі роблять позитивні прогнози щодо його діяльності в Україні, інші ж навпаки – вважають, що це черговий популіст. Словом, думки жителів міста розділилися.

Щоб з’ясувати істину, кореспонденти molbuk.ua поцікавились у пересічних чернівчан, як вони ставляться до діяльності відомого політика.

Домогосподарка Оксана Балабушенко розповідає, що на зустрічі учора не була, і в місті політика не бачила. Але вважає, що це черговий політичний прийом, і нових змін на краще не очікує, бо політики всі однакові, тільки багато обіцяють.

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


Інженер Денис зовсім іншої думки:

"В мене є таке бачення, що він був би непоганим прем’єр-міністром. Тому хотілося б подивитися на його дії в практиці. В принципі, я спостерігав за його виступами в Одесі на Антикорупційному форумі, і думаю, що, можливо, з часом будуть у нашій Україні якісь позитивні зміни. Але знову ж таки, потрібні якісь дії, не можна оцінювати його тільки за словами".

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


Чимало чернівчан вважають, що в Україні є свої політики, які здатні чесно і справедливо керувати країною.

"Я не є прихильником його політичної діяльності. Думаю, керувати країною мають наші, українські політики, а не закордонні", - розповів пенсіонер, чернівчанин Василь.

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


А Юрій Сироцький, також пенсіонер, більше довіряє виконаним справам, аніж обіцянкам.

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


"Гарно говорити всі ми вміємо, але оцінювати потрібно за виконаними справами", - додає він.

Гуляючи вулицею Ольги Кобилянської Саакашвілі зайшов до Львівської майстерні шоколаду, залишивши там у персоналу приємні спогади.

Офіціантка кавярні, Ольга Мендришора ділиться враженнями:

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


"У момент, коли до нас завітав Саакашвілі, я працювала, особливо багато часу для спілкування не було. Та побачила, що людина дуже відкрита до спілкування. Зараз багато молоді підтримує його, я також долучаюся до цієї підтримки. Якщо Грузію він змінив на краще, то, можливо, у нас також йому це вдастся зробити".

"Якщо чесно то раніше про нього краще було враження, а зараз він стає таким, як і всі політики. Дай Бог, щоб його реформи дійсно змінили країну на краще", - з надією розмірковує пенсіонерка Мальвіна Факас.

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


Такої ж думки і працівниця Укрпошти Ольга Дзюбенко:

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


"Особисто в мене зараз велика недовіра до сьогоднішньої влади. Тому зараз важко говорити про діяльність чергового політика, і ті зміни, про які він говорив. Але, гадаю, він такий самий політик, як і всі ті, що багато обіцяють".

На Антикорупційному форумі в "Юності Буковини" Міхеіл Саакашвілі згадав про молодь, як про краще майбутнє нації. Але, як з’ясувалося під час опитування, багато молодих людей не стежать за політичною ситуацією країни. Про це говорить студентка, Вікторія Ватаманюк:

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


"Я не слідкую за політичними подіями, але у мене він не викликає великої довіри. Думаю, він такий політик, як і всі".

А двірник, Сергій додає:

"Він стає таким, як і наші політики", - чернівчани про Саакашвілі


"Якщо він зробив порядок у Грузії, то це ще не означає, що відбудеться таке і в нашій країні. У нас є багато своїх політиків, які здатні змінювати країну на краще".

Христина ТИМОФІЙЧУК

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
23-02-2016, 18:33
Коментарів 0 Переглядів 3 693

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.