RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівці оголосили конкурс на пам'ятник учасникам АТО

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 23.12.2015р. №746/26 оголошує відкритий конкурсу на кращу проектну пропозицію пам’ятника учасникам антитерористичної операції в комплексі з формуванням площі на перехресті вулиць Небесної Сотні – Комарова Володимира – Воробкевича Сидора.

Замовник та організатор: департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради.

Тема і терміни проведення: проект пам’ятника учасникам антитерористичної операції в комплексі з формуванням площі на перехресті вулиць Небесної Сотні – Комарова Володимира – Воробкевича Сидора.

Тривалість конкурсу становить 4 місяці з моменту опублікування оголошення про проведення конкурсу в друкованих засобах інформації.

Термін реєстрації бажаючих взяти участь в конкурсі не обмежений від дати опублікування оголошення. Термін, що відводиться на розроблення проектів становить 93 календарних днів.

Вимоги до професійного рівня учасників, терміни реєстрації та отримання конкурсної документації: учасниками Конкурсу можуть бути всі зацікавлені фізичні або юридичні особи, їх авторські колективи, які подали конкурсному журі заявку про участь у конкурсі.

Кількість та розміри премій: Преміальний фонд у розмірі 50000 (п’ятдесят тисяч) гривень поділяється на три заохочувальні премії: Перша заохочувальна премія – 25000 (двадцять п’ять тисяч) гривень. Друга заохочувальна премія – 16000 (шістнадцять тисяч)гривень. Третя заохочувальна премія – 9000 (дев’ять тисяч) гривень.

Склад журі:
Зубжицька О.П. – голова громадської організації "Герой – Родина – Україна";
Гомонович С.С. – архітектор, член Чернівецької обласної організації Національної спілки архітекторів України;
Горбачова Н.П. - архітектор, член Чернівецької обласної організації Національної спілки архітекторів України;
Кишлярук В.В. – депутат Чернівецької міської ради VI скликання, архітектор, член Чернівецької обласної організації Національної спілки архітекторів України;
Ковбасюк О.В. – голова громадської організації "Об’єднання учасників АТО";
Меленко С.І. - голова координаційного центру з питань соціальної та психологічної підтримки учасників антитерористичної операції при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради;
Нестеров А.М. - архітектор, член Чернівецької обласної організації Національної спілки архітекторів України;
Пікущенко О.Л. – архітектор, голова правління Чернівецької обласної організації Національної спілки архітекторів України, керівник архітектурної майстерні "ТОП Архітект";
Пушкова О.Д. – начальник відділу охорони культурної спадщини міської ради;
Хілько І.О. – голова правління Чернівецької обласної організації Національної спілки художників України;
Хілько Н.О. – заступник директора, начальник управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, головний архітектор міста.

Порядок отримання конкурсної документації:

Конкурсна документація готується замовником і надається учасникам конкурсу з моменту опублікування оголошення. Для участі в Конкурсі автор (авторський колектив) має оформити заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка на участь у Конкурсі подається поштою на адресу департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради: 58008, м.Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А або на електронну пошту dmbkzv@ukr.net.

Подання конкурсних проектів та їх подальше використання: конкурсні проекти приймаються до 29 квітня 2016 року в департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин за адресою: м. Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А (кабінет 303).

Матеріали, подані пізніше 29 квітня 2016 року до участі в конкурсі не допускаються.

Премійовані пропозиції переходять у власність замовника Конкурсу для використання в роботі та подальшого впровадження заходів проекту. Не премійовані пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж двох тижнів після оголошення результатів Конкурсу. Після цього терміну організатор Конкурсу не несе відповідальності за збереження пропозицій.

У разі внесення змін до умов чи порядку проведення конкурсу учасники повідомляються письмово. Усі надписи та друковані матеріали конкурсного проекту повинні виконуватися українською мовою. Іншу інформацію про конкурс, можна отримати в департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради за адресою: вул. Б.Хмельницького, 64-А (кабінет 303) або за телефонами (0372) 555883.
Редактор: Igor
29-01-2016, 12:58
Коментарів 0 Переглядів 1 787

Теги -

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)

Загалом до генерального плану внесли 14 пунктів пропуску на кордоні з Румунією
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.