У 2015р. в області, за попередніми даними, у Чернівецькій області вироблено 64,7 тис.т м’яса в живій вазі, 294,0 тис.т молока, 363,7 млн.шт. яєць. У порівнянні з 2014р. обсяг виробництва м’яса зменшився на 2,6%, молока - на 1,8%, яєць - на 4,2%. Про це повідомляє обласне управління статистики.
На 1 січня 2016р., за попередніми розрахунками, в області утримувалось 96,6 тис. голів великої рогатої худоби (з них 58,8 тис. корів), 152,9 тис. - свиней, 44,6 тис. - овець та кіз та 3,3 млн. голів птиці. Порівняно з 2014р. в області відбулося збільшення чисельності птиці на 0,2%, проте поголів’я великої рогатої худоби зменшилося на 1,6%, (у т.ч. корів - на 2,1%), свиней - на 0,7%, овець та кіз - на 1,7%.
Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
16-01-2016, 10:05
0
1 606