Департамент економіки міської ради запрошує суб’єктів господарювання ресторанного бізнесу, кухарів, кондитерів, всіх чернічан та гостей міста відвідати кулінарний семінар та майстер-класи, які відбудуться в рамках ХІV Фестивалю з кулінарного мистецтва "Буковинська гостинність – 2015" 3 грудня о 12.00 год. в 105 каб. Чернівецької міської ради. Про це повідомляє прес-служба міської ради.
Семінар на тему "Сучасні тенденції в кулінарії" проводитимуть:
– Забігайло Тетяна Сергіївна – директор навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету, володар знаку “Професійної пошани І-ІІІ ступенів”, переможниця та лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів, зокрема: Фестивалю “Зірки кулінарного мистецтва” (2000р.), ІІІ Фестивалю кулінарного мистецтва України (2002р.), IV Міжнародного фестивалю кулінарного мистецтва у Туреччині (2007р.), IV Міжнародного фестивалю на Мальті (2007р.); Міжнародного конкурсу кулінарного мистецтва у Греції (2006р.) та ін.
– Тукало Тетяна Василівна – шеф-кухар навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету. Переможець та лауреат багатьох фестивалів та конкурсів, зокрема: IV Міжнародного фестивалю кулінарного мистецтва у Туреччині (2007р.); IV Міжнародного фестивалю на Мальті (2007р.) та ін.
Під час проведення майстер-класів на тему "Прояви креатив", кухарі-юніори медалісти всеукраїнських та міжнародних кулінарних конкурсів відкриють секрети приготування страв з використанням новітніх технологій.
Спонсором проведення кулінарних майстер-класів виступає торговельний центр "МЕТРО Кеш енд Кері Україна".
Вхід на кулінарний семінар та майстер-класи вільний.
Фото з фестивалю 2014 року.
Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
1-12-2015, 12:57
0
2 544