Коронавірус на Буковині: що відомо на ранок 14 березня

Новини Чернівців / Коронавірус на Буковині / новини
3 667
0
Коронавірус на Буковині: що відомо на ранок 14 березня

У Чернівецькій області станом на ранок 14 березня загальна чисельність інфікованих коронавірусною хворобою від першого встановленого випадку складає 62 014 випадків.



Що відомо про COVID-19 на Буковині на цей час:

▇ Дозволено лише транзитний рух: на Буковині від сьогодні припинили міжобласне сполучення

▇ Палати переповнені: як працюють медики в реанімації у Чернівцях – відео


▇ У лікарні у Хотині лікують чотирьох чернівчан з коронавірусом

▇ Чи є на Буковині "британський" штам коронавірусу: епідеміологи [url=http://]чекають[/url] офіційного підтвердження

▇ Коронавірус на Буковині: у яких [url=http://]районах[/url] найбільше нових хворих

▇Із коронавірусом та підозрою: на Буковині померло 14 людей

▇ Вакцинування набирає обертів: кого з відомих буковинців щепили від COVID-19 сьогодні

▇ На Буковині інтерни допомагають лікарям у COVID-відділеннях – розповіли про свої "найстрашніші дні"

▇ Коронавірус не відступає: скільки нових випадків хвороби виявили на Буковині

Як не захворіти на коронавірус

Паніка у медіа та соціальних мережах створили підґрунтя для маніпуляцій та поширення фейків. Багато компаній пропонують товари, медичні препарати, БАДи чи навіть вакцини, що мають вас захистити від нового вірусу. Проте наразі специфічного лікування та вакцини від уханського коронавірусу не існує. Не захищають від коронавірусу 2019-nCoV:

▇ Імуномодулятори. Такі лікарські засоби може призначити лише лікар.

▇ Цибуля, часник, алкоголь та інші засоби “народної медицини”. Не має жодного наукового обґрунтування ефективності цих засобів. Алкоголь навпаки пригнічує імунну систему і послаблює організм, ускладнюючи процес боротьби з вірусом.



Щоб зробити себе менш вразливим до вірусів завжди дотримуйтесь рекомендацій:

▇ мийте руки;

▇ уникайте близьких контактів з хворими;

▇ збалансовано харчуйтеся;

▇ пийте достатньо рідини;

▇ провітрюйте та зволожуйте приміщення;

▇ ведіть здоровий спосіб життя;

▇ подбайте про достатню кількість сну;

▇ не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Зросте мінімальна зарплата та курс валют: що передбачає державний бюджет на 2026 рік
16 219
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
5 301
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
3 836
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
2 802
«Купуй чернівецьке»: на Центральній площі триває ярмарок-презентація локальних виробників
2 780
Загорівся магазин: на Буковині за добу сталося три пожежі
2 596
Служив від 18 років: що відомо про загиблого воїна з Буковини Максима Костюка
2 113
Плата за доставку газу зміниться для всіх: суми в платіжках на весь рік можна дізнатися вже зараз
1 926
Вечір вдячності захисникам: у Чернівцях на День міста виступили SHUMEI і TAYANNA
1 884
У Чернівцях на завантаженій вулиці сталася ДТП: є потерпілі
1 804


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.