Свинини багато – буде дешевшати

Новини Чернівців / економіка, бізнес
2 720
0
Свинини багато – буде дешевшати

Нещодавні панічні настрої відчутно підвищили ціну свинини у Чернівцях: просили аж 75 гривень за кілограм з найдорожчої частини свинки. "М’яса не буде, пропала свинина, скоро по сто гривень за кіло продаватимуть" - галасували покупці.

- Справді, був момент, коли свинина раптово подорожчала, - каже пан Василь, продавець свинного м’яса. – Але то було не довго – люди перестали купувати. А тепер з’явилося більше продавців, бо почали бити свиней. Через місяць ціна за кіло впаде ще більше. Зараз будь-який з популярних ділянок свинки не коштує дорожче 55 гривень.

У м’ясному павільйоні всі столи зайняті – продавців більше десятка, а покупців один-два. Лише в одному місці продають зрілу яловичину і молоду телятину. "Яловичого м’яса дуже мало, люди поки що тримають, не б’ють на продаж. Тому і товар такий дорогий. Торік кіло коштувало на 15-20 гривень дешевше, - каже продавець.

Нині на ринку кілограм яловичини продають щонайменше за 60 гривень. А молоду телятину і поготів - 80 гривень за кіло.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.