На м’ясі почали заробляти, - буковинський виробник про ціну на м’ясо

Новини Чернівців / новини
4 217
0
На м’ясі почали заробляти, - буковинський виробник про ціну на м’ясо

Українські виробники м’яса розповідають, що нарешті почали отримувати прибуток. Про це molbuk.ua розповів генеральний директор фірми "Колос" Ігор Кібіч.

“Півтора року тому наше підприємство отримувало 3-5 мільйонів збитку, бо м’ясо в ціні впало, а корми залишалися дорогими. Виживали зі збитками. Зараз ціни на м’ясо підвищилися, і ми нарешті маємо прибуток. І хоч збут м’яса не погіршився, бо люди все одно його купують, але розумію, що коштів у людей немає. Тому надто високі ціни ставити не намагаємося, бо м’ясо може простояти у магазині лише три-чотири дні, і його має хтось купити", - каже Ігор Кібіч.

А ще буковинські виробники кажуть, що не бояться збільшення пропозиції м’яса з європейських держав.

"Не боюся імпорту, бо я знаю, що таке – моє м’ясо. Годую свиней хорошими кормами, зерном, тому у його якості впевнений", – каже Ігор Кібіч.

Щодо цін на м’ясо, то Ігор Кібіч зазначив, що ціна впаде, щоправда, коли це буде, не зміг спрогнозувати.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.