Меню сніданків у школах Чернівців можуть розширити

Новини Чернівців / новини
1 667
0
Меню сніданків у школах Чернівців можуть розширити

З наступного року меню сніданків у школах може стати більш різноманітним. Для цього у міському бюджеті є невеликий резерв. Питання введення додаткових продуктів у меню сніданків наразі вивчається.

Про це під час брифінгу 24 жовтня повідомив міський голова Олексій КАСПРУК, пише molbuk.ua

-Виконавчий комітет виносить питання щодо затвердження суми, яку ми будемо виділяти на сніданки для дітей, - розповів мер. - Моє бачення – що цей проект треба знімати на довивчення. Ми розуміємо, що ситуація дещо змінилася з фінансовим забезпеченням. Якщо минулого року ми не розуміли, як воно буде відбуватися (спочатку це були державні кошти, потім їх перекинули на місцевий бюджет), то сьогодні розуміємо, що у нас є невеликий резерв для того, щоби покращити це харчування. Зокрема ввести додаткові продукти.

Міський голова наголосив, що це питання буде обговорюватися з фахівцями, освітянами, батьками учнів.

Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.