RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Не можу не поділитися з вами шокуючою новиною, що українці є найрозумніша нація на світі. Аби довести це, познайомлю вас із баченням сьогодення звичайним двірником, сторожем та пенсіонеркою- божою кульбабкою. Якщо ми оцінимо інтелектуальні розважання цих простих людей, пересічних українців, то можемо собі уявити, які геніальні люди та потенційні лавреати нобелівських премій протирають у нас стільці у Верховній Раді, уряді чи офісі президента. Аби не порушувати права на індивідуальні особисті дані, я змінив імена моїх героїв, але зберіг їх цінні та неперевершені коментарі.

Макар – вік від сорока до сорока п’яти, працює прибиральником - двірником в одному із навчальних закладів. Має свої оригінальні погляди на всі ланки державного та місцевого управління, а також на методи ведення війни. Він чітко засвоїв істину та цитату – кожен із нас - президент, а отже і головнокомандувач. У нашому місті він перш за все б радикально скоротив управлінський апарат в освіті, культурі та інших сферах. Дуже жорстко перевіряв би реальну вартість виконаних робіт під час проведення благоустрою та ремонту комунальних мереж. Організував би з десяток пунктів із сортування сміття, аби не возити все сміття аж на полігон у Садгорі, адже солярка дорога, а людей, які самостійно сортують макулатуру та пластик досить багато. Збудував би три або чотири генеруючі електростанції на біогазу із різних сторін міста аби заживлювати електроенергією окремі житлові райони. На державному рівні – перш за все узявся б за митницю і перекрив канали контрабанди та сірого імпорту, а також змусив припинити виробництво лівого алкоголю та сигарет. На його думку, потрібно завербувати найкрутіших хакерів, які б переналаштовували б ворожі ракети на інші координати і ті б поверталися на московію. Усім зрадникам та колаборантам відтинав би певні органи, аби вони не могли розмножуватися. Замість воювати на українській території вже давно пропонує перейти на бік рашки і відрізати їхню логістику аж до Ростовської області і Новоросійська.



Усі його нетривіальні думки просто не реально перерахувати, тож перейду до наступного героя, що є прихильником версії пласкої землі та безлічі інших антинаукових вірувань. Особливо він розбирається у проблемах дефіциту електроенергії, бо вважає, що вона є штучна, аби був привід підвищувати на неї ціну, адже якщо світла немає половину доби, то люди будуть готові платити будь-які гроші аби лише світло було.

Також він твердо впевнений, що левову частку електроенергії ми продовжуємо продавати на захід. Всі мої спроби розповісти йому про знищення балансуючої генерації, нагадували бомбардування стіни горохом. Найбільше його хвилює теорія, що земля вже змістилася із своєї осі і Північний полюс вже давно не є Північним полюсом, і взагалі полюси вже невдовзі мають помінятися місцями. Також його хвилює те, що на Афоні у лампадках швидше вигорає олива і тому так швидко минають дні. Розліт тих глобальних проблем, що хвилюють цього сторожа просто не можуть не вражати, адже він мислить настільки глобально, що навіть керівники супердержав не завжди переймаються цими проблемами. Мабуть тому війна, на його думку, то глобальна змова сіонських мудреців, на якій заробляють шалені гроші так само, доречі, як і на виробництві вакцин від коронавірусу, тож він принципово не вакцинувався.

Та найоригінальнішою у своїх думках є бабка-божа кульбабка, що чітко засудила військову операцію у Курській області, бо вона спрямована проти наших старших братів чи сестер, а отже не богоугодна. Завжди у хустинці та ростом до 150 сантиметрів, вона із неприхованим здивуванням запитала мене, чого це неправильні православні почали святкувати Різдво Ісуса Христа не 7 січня, а 25 грудня, бо її церква це суворо засуджує. На мій прихований гумор, що у Ватикані віднайшли метрику, де чорним по білому написано, що Ісус син Йосифа та Марії із Назарету народився саме в останній декаді гебрейського місяця та відповідного гебрейського року від сотворення світу, вона не змогла мені нічого відповісти та лише кліпнула повіками, розвернулася і пішла.

Тож, як бачимо навіть пересічні українці, то природні філософи та теологи, які глибоко розбираються у всіх найважчих питаннях економіки та буття. Тому нам не потрібно перейматися тим, що державою керує команда гумористів. Життя потрібно сприймати із гумором, адже на наступних виборах ми оберемо президентом мольфара або екстрасенса.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 13:30
Коментарів 0 Переглядів 171

Теги -

Мотоцикліста госпіталізували


Цьогоріч за парти закладів загальної середньої освіти Чернівецької громади сяде понад 2500 першокласників
Блоги
блог Миколи Кобилюка
У світі поки що не придумали іншого способу подолати хворобу Covid-19, як вакцинуватися

Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"

Блог Юлії Леськової
Не дарма наш народ придумав: "Гни дерево, поки молоде, вчи дітей, поки малі"

блог Марини Корпан
Просять допомоги, попри лютий мороз

блог Валерії Чорней
Колись люди навіть билися шляхетно

блог Ігоря Буркута / новини
Україна переможе, адже ми знаємо, що захищаємо, тоді як російські війська – ні.

блог Катерини Ганц
Про нові "модні" тенденції нічних клубів

блог Ліни Нагірняк / Фото
Те, на чому спекулюють у нас, у Тернополі - успішно працює

блог Лесі Токарюк
До мене звернувся знайомий військовий хірург із Чернівців, який перебуває у зоні АТО

блог Ярослава Волощука
Не можу не поділитися з вами шокуючою новиною, що українці є найрозумніша нація на світі.

блог Оксани Драчковської
Треба підтримувати одне одного, а не дерти сім шкур з ближнього

блог Юлії Боднарюк
Не заважайте тим, хто малює безкоштовні картини

блог Ігоря Довганя
Свято, але не для всіх

блог Михайла Салітри
Блог Михайла Салітри

блог Олександра Мостіпаки
Про головні події Чернівців та Буковини за останній тиждень

блог Галини Олійник
У центрі міста майже ніде сховатися від сонця

блог Марини Карасьової
Таку систему боротьби з корупцією у медицині придумав… міністр

блог Людмили Осадчук
У Чернівцях останнім часом з’являється дедалі більше доріг з одностороннім рухом.
блог Ірини Григоращук
Жити "за блатом" звикли ще з радянських часів
блог Віталія Олійника
Рідні вперше побачили у військовій формі
блог Анни Мячиної
Погляд збоку на засідання Чернівецької міської ради
блог Христі Венгринюк
Отак воно і було: відбув пристрій нічного бачення рік в АТО, переходить далі...
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Кожен із нас - президент, кожен – головнокомандувач. Блог Ярослава Волощука
Не можу не поділитися з вами шокуючою новиною, що українці є найрозумніша нація на світі.
Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
ВІДЕО Переглянути все відео

Від вашого голосу залежить якість і ціна інтернету, ІнАУ пропонує підтримати петицію


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

У цій статті ми розглянемо, чому не варто боятися імплантації зубів і чому варто звернутися саме до стоматології Markoclinic в Чернівцях — клініки з бездоганною репутацією та високими стандартами якості.

Не відкладайте турботу про свої зуби на потім! Зверніться до SOLTYS DENTAL STUDIO вже сьогодні, щоб повернути здоров'я своєї ротової порожнини та впевненість у своїй усмішці.