Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Інші події
19 червня
Національний конкурс короткого метру. «Емоційна подорож»

Культурно-мистецький центр ім. І. Миколайчука
19 червня, 13:00
Квитки - 50 - 100 грн

Третій блок українського короткого метру, фільми у якому викликають цілий спектр різних емоцій. Покази відбудуться за участі команд фільмів.

У блоці такі фільми:

"Велика Маленька війна", реж. Мирослав Латик
Сюжет: Галя мала в сраці Велику війну росії проти України. Війна за тисячу кілометрів від її села, загубленого посеред українських Карпат. Маленьке село, крихітна церква, мікроскопічні люди зі своїми величезними проблемами. Галя знає про Орисю, яку постійно б'є чоловік. Галя знає про Лідку, від якої втік чоловік до Франції. Але коли Галя дізнається, що її зять зраджує її дочці, то це вже справжня катастрофа.

"Капітан Бровари", реж. Едуард Нечмоглод
Сюжет: Група документалістів знімає фільм про життя людей під час війни у місті Бровари (Київська область). Неочікувано їм вдається зняти матеріал про справжнього героя з суперсилою. Його звати Капітан Бровари, він досить нарцистичний та трохи самозакоханий, його люблять всі місцеві жителі, але на горизонті з'являється таємничий конкурент у добрих справах — Чорний Мстюн, і про цього "новачка" вже ширяться легенди.

"Оптика", реж. Олексій Новіков
Сюжет: "Оптика" — кіно про переходи, які намагається здолати герой, щоби розпочати нове життя: військовий — цивільний, одружений — розлучений, проклятий син — прощений син.

Це історія одного дня Сергія Хатнього — 38-річного ветерана ООС, який по завершенню контракту розпочинає життя з чистого аркуша. Для нього це означає підкорити Київ, примиритися з дружиною та повернути прихильність батька, який відцурався через участь Сергія у війні.

"Територія", реж. Мішель Ладес
Сюжет: Студенти-документалісти приїхали до української провінції знімати фільм-викриття про місцеву сміттєву мафію. Щоби їх не вивели на чисту воду, вони вдають, що знімають звичайний радянсько-подібний репортаж про місцеве сміттєзвалище. "Сміттєвий барон" відразу розуміє, що головна мета фільму — очорнити його, проте увага тільки тішить його, він сприймає фільм як черговий привід показати свою владу та силу на його території.
Сьогодні на екранах
Каскадер


Жанр: комедія, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 14:50 19:10

Жанр: комедія

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20 19:00

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:50

Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30