Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
13 червня
«Легенда піаніста». Mike Kaufman-Portnikov

Чернівецька обласна філармонія
13 червня, 18:30
Квитки - 100 - 250 грн

13 червня 2022 року відбудеться прем’єра вистави-концерту . Це буде ювілейна 80 прем’єра. Так, не дивуйтеся! Кожна ця вистава є завжди новою, ПРЕМ’ЄРНОЮ. Цього разу збіглися дві перм’єри: вперше легендарний театральний фестиваль "Мельпомена Тавріїї" (м.Херсон) відбудеться багатьма містами України, 13 червня вистава "Легенда піаніста" буде в програмі цього фестивалю. Зала філармонії в Чернівцях бачила багато чого і кого. Єдине, чого ще не було, це перетворення на корабель. Буде! Піаніст-віртуоз Майк Кауфман-Портніков (Mike Kaufman-Portnikov) запрошує чернівчан та гостей міста на цей корабель, що вмістив в собі цілу епоху. Вистава-концерт "Легенда піаніста" - це подія, яка має зустрітися з вами, щоб залишитися в душі емоціями та відчуттями; щоб Ви відчули ці обійми МУЗИКОЮ…



Ви потрапите у дивовижний світ, він розгорнеться на ваших очах: дружба, кохання, щастя, подорожі і, звичайно, МУЗИКА, РОЯЛЬ.

Це справжня історія геніального піаніста, що стала легендою. Але чиєю легендою? Хто ж він?

88 клавіш роялю – і все життя, від початку до… Не будемо забігати наперед, але те, що все життя героя вміщено в роялі, це точно. Кар’єра всесвітньовідомого піаніста і жодного концерту на землі; історії в найпотаємніших місцях Парижу, Відня, Нью-Йорка, Гамбурга…. і жодного перебування там; кохання всього життя і зустріч на одну мить. І музика, музика, музика… Весь світ звучить, кожна людина звучить. Все може зіграти: від минулого до майбутнього. Головне, щоб чесно і з любов’ю.

Піаніст та його легенда розкриється перед Вашими очима та вухами, але обов’язково разом з Вами. Тоді відбувається диво, що не можна повторити, лише є бажання відчути це знов і знов.

Створив цю виставу провідний український джазмен, піаніст-віртуоз, людина-оркестр Майк Кауфман-Портніков. Двічі рекордсмен України, лауреат міжнародних конкурсів піаністів і театральних фестивалів, лауреат премії ім. Лесі Українки. Піаніст, композитор, актор і режисер. Людина світу і справжній українець. Бренд-амбасадор України з питань культури, громадський діяч, волонтер. Напрямки його творчості різноманітні: джаз, класика, ретро-вінтаж, джаз-театр, сінема-м’юзік.

Живий звук.
Сьогодні на екранах
Мисливці на привидів: Крижана імперія

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 17:00
Проклята діва

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Дике серце

Жанр: драма, пригоди, сімейний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:20

Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:20

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:10 15:00



Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:10

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:20

Жанр: драма, комедія, фентезі

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00