Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
1-7 грудня
Музичний паб Public
Благодійний концерт присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом.
1 грудня, 20.00
Відбудеться благодійний концерт присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Участь візьмуть рок-гурти: "Серцевий напад" (м.Чернівці), "Супер Кекс" (м.Львів), "Nature Of The Sea" (м.Чернівці) та "Двері Боком" (м.Чернівці). Під час виступу ведучий вечору буде доводити інформацію про епідемію СНІДу, приводити приклади видатних рок-музикантів, що є ВІЛ-позитивними, розповідати про ВІЛ+ людей, як про лідерів, людей які не тільки просять допомоги, а й готові самі надати допомогу, інформувати про Всеукраїнську мережу ЛЖВ як організацію, що є найбільш успішною серед всіх ВІЛ-сервісних організацій України, розказувати про безпечний секс, тощо. Біля сцени та при вході в АРТ-ПАБ будуть розміщені скриньки для пожертвувань. Під час проведення концерту волонтери організації будуть надавати контрацептиви.

"Самата"
2 грудня, 20.00
Сучасний карпатський Нью-ейдж з елементами етнічного джазу.

"Форшлаг"
3 грудня, 20.00
Основні напрямки музики гурту: джаз-рок,класичні рокові баллади,фанк-балади. Також ми експерементуєм з народною музикою, переробляючи національний молдавський та балканський фольк в джаз-рок.

"К402"
4 грудня, 20.00
Львівський гурт К402 відіграє великий сольний концерт під назвою “Де та любов?”. Концертна програма “Де та любов?”, яка отримала назву нового синглу групи, об’єднає у собі кращі пісні за 7 років музичної творчості гурту. "Відбудеться декілька абсолютних прем’єр, — інтригує лідер гурту, Сергій Случак, — а також потішимо своїх шанувальників старими, всім добре відомими, піснями у новій обробці.” Музиканти обіцяють концерт у найкращих традиціях гурту. Ліричні відступи від харизматичного й неоднозначного фронтмена, відверті та душевні розмови і багато хорошої музики.

"Оратанія"
5 грудня, 20.00
Оратанія(пазітіффф-рок) - найкращий рок-гурт м.Львів останніх 5 років за версією галицьких радіостанцій. Хедлайнери та учасники майже всіх західноукраїнських фестивалів, учасники багатьох українських. Оратанці бажані гості на святкуваннях днів міст, інших опен-ейрах. Гурт знаний й за кордном - шалений досвід виступів в сусідній Польщі, запрошувалися також й до Німеччини та Молдови. В планах підкорення Західної Європи, Північної Америки та Росії.

"The Groove Company"
6 грудня, 20.00
"The Groove Company" - це кавер-гурт, в програмі якого хіти сучасної музики від джаза до рок-н-рола.

"Beer Gun"
7 грудня, 20.00
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20