Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
3-8 грудня
Public
Михайло Піта
3 грудня
Інструментальний коктейль гітарного блюзу, джазу...

"Форшлаг"
4 грудня
Основні напрямки музики гурту: джаз-рок,класичні рокові баллади,фанк-балади. Також ми експерементуєм з народною музикою, переробляючи національний молдавський та балканський фольк в джаз-рок.

Концерт гурту "Green Grey" м. Київ, квитки від 100 грн.
5 грудня
Гурт заснований навесні 1993 року в Києві. У творчому доробку "грінів" прослідковується суміш різноманітних стилів та музичних напрямків – фанк, рок, тріп-хоп, дабстеп. Самі учасники гурту жартома називають свій стиль "укр-попом" — за аналогією з "брит-попом". Візитною карткою гурту стали пісні "Под дождём", "Мазафака", "Эмигрант", "Стереосистема", "Тот день". Green Grey першими та двічі в історії української музичної індустрії отримали нагороду MTV Europe Music Awards у Лондоні (1996) та Берліні (2009). Першими серед українських музикантів підписали контракт з "Pepsi" (1996), почали виступати з ді-джеєм, влаштовувати супершоу з використанням спецефектів, піротехніки та сценічних трансформацій. До Чернівців гурт завітає в рамках туру, що присвячений 20-літтю команди. Не прогав унікальний шанс насолодитися незабутнім шоу у клубній атмосфері.

День Армії з "Паліна Рэспубліка" (Білорусія) та гуртом "I-Ris", конкурси.
6 грудня
Надзвичайно чуйна й романтична музика від "Паліна Рэспубліка" - нашої спеціальної гості з Мінська. Це подарунок для усіх, чоловіків, які цього дня завітають до пабу Public. Згодом продовжить жіночу естафету на сцені кавер-колектив "I-Ris". Не дасть нудьгувати Вам конкурсна програма. Ну, а напоєм вечора - буде самбука та коктейлі з її вмістом, зі знижкою у 25%. Також, на Вас чекає виступ одного з кращих бітбоксерів країни - Олександра Мельника.

"M-jazza"
7 грудня
Один з кращих чернівецьких колективів, який працює в стилі "джаз".

"Beer Gun"
8 грудня
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20