Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
18-24 листопада
Public
Іван Боголюбський
18 листопада
Гітарні твори в стилі блюз та блюз-рок.

"Jazz Do It"
19 листопада
Інструментальний дует (труба та саксофон) який зробить легку атмосферу, виконуючи відомі сучасні хіти в стилі Lounge, Smooth Jazz & Soul.

Sasha Boole (Саша Буль)
20 листопада
Sasha Boole (Саша Буль) - фолк-сінгер, автор і виконавець пісень, народжених на межі блюзу, кантрі, фолку та регтаймів. Грає на гітарі, губній гармоніці та банджо. Думав продати душу дияволу, в обмін на шалений успіх та світове домінування, але той не купив. От і довелося всього досягати самому. Кажуть, що його вуса мають магічні властивості. Точно які ще не доведено, але щось пов'язане з магією вуду. З 2011 року відомий як фронтмен гурту The Viva Gazone. Восени 2012 року деб'ютував у якості сольного виконавця. Протягом року стає учасником фестивалів: "Арт Простір", "Захід", "Dуже Dикий Zахід", "Розкуття" та "Без ГМО". Співпрацює з гуртом "Nebraska". У 2013-му, видає деб'ютний альбом під назвою "Vol. 1".

"Пестициди"
21 листопада
Фіналісти фестивалю Червона Рута 2011, "старожили" чернівецької рок-музики. Пестициди (віт лат. pestis - зараза та лат. caedo – вбиваю) це хімічні речовини, які використовуються для боротьби з шкідливими організмами.

Стас Корольов фронтмен гурту "Widiwava"
22 листопада
22- го вересня у Чернівці знову приїде український Том Йорк - Стас Корольов із інді-ансамблю Widiwava. Цього разу виступ складатиметься з двох відділень: композиції культової британської команди Radiohead в акустичній інкарнації та програма Widiwava у форматі аll-in-one - одна людина, одна гітара, нарочито проста електронна біт- машина та синтезований бас .

КиШ cover party з проектом "Тінь Клоуна", автепаті з rock-DJ.
23 листопада
Проект "Тінь Клоуна" представить Вашій увазі концерт, присвячений пам'яті покійного вокаліста гурту "Король и Шут" Михайла "Горшка" Горшенева. Друзі, ми запрошуємо усіх, кому не байдужа творчість гурту у паб "PUBLIC", щоб насолодитися великою концертною програмою із, більш ніж, 25 пісень улюбленої команди. Проект "Тінь Клоуна" складається із музикантів гуртів "Піроманія" та "Астрея". Ми поставили собі за ціль не просто якісно зіграти композиції, але й максимально чітко передати дух пісень, адже творчість "Короля и Шута" навічно буде у наших серцях.

"Rura"
24 листопада
Rura - це, перш за все, музичний інструмент, гучний і дзвінкий. Труба, простіше сказати, а не як прийнято вважати - шест для стриптизу. Як і музичний інструмент, група така ж гучна і дзвінка. Стиль, в якому вони існують - фолк-рок, а музиканти ласкаво називають його хепі-роком. Рура бере свої витоки в 2006 році. І не дивлячись на те, що вона відносно молода, вже встигла випустити 3 альбоми, кілька кліпів і знайти перших довгоочікуваних шанувальників. Але, як і всі безкінечно талановиті гурти - не змогла підкорити серця всіх жителів планети. Тому головним пріоритетом гурту, закохати в себе, у свою творчість як можна більше людей. А пісні обіцяють: найзавзятіший песиміст не залишиться осторонь і пуститься в танок під нехитрий хеппі-рок!
Сьогодні на екранах

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 11:30 19:20
Лишайся онлайн

Жанр: драма, детектив

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:40
Дике серце

Жанр: драма, пригоди, сімейний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 11:30
Мисливці на привидів: Крижана імперія

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:20 17:10
Проклята діва

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:30

Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:20
Мисливці на привидів: Крижана імперія

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 17:00
Проклята діва

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10