Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
4-10 листопада
Public
Іван Боголюбський
4 листопада
Класика гітарного блюзу та блюз-року.

Денис Семенюк, проект "I Have I Need"
5 листопада
Різноманіття емоцій може бути набагато ширше ніж ми собі можемо уявити. Забудьте про буденність та крайнощі...Абстрактність почутів, які передає музика I Have I Need дасть змогу вам самим обирати, що відчувати...

"Free Sound"
6 листопада
Запрошуємо усіх енергійних, закоханих у життя і blues, trip hop, rock'n'roll, funk, bossa nova та jazz, молодих душею і серцем Чернівчан на незабутній вечір. Для Вас заграє Free Sound і заспіває Валентина Ватутіна. ШКВАЛ емоцій ГАРАНТОВАНО.

"DeJaVu"
7 листопада
DeJaVu band - молодий чернівецький гурт, спектр репертуару якого налічує хіти всесвітньо відомих Depeche Mode, Haddaway, Green Day, епатажних Lady Gaga та ТіК. Різноманітні вітчизняні та зарубіжні кавери, а також мелодійні авторські композиції у різноманітних стилях - від поп-року та фанку - до альтернативи та пост-року у виконанні "DEJAVU" захоплюють як юних чернівчанок, так і суворих рокерів.

День КВК з "Epolets", ілюзіоніст, смішні конкурси, вхід вільний.
8 листопада
Ми впевнені, що серед Вас, не знайдеться жодної людини, яка не знає про КВК. Пропонуємо усім прихильникам хорошого гумору та музики зібратися у затишній атмосфері пабу "Паблік". До нас їдуть, презентувати свій новий сингл, гості з Одеси - гурт "Epolets". За останній рік колектив проявив не аби яку активність і встиг засвітитися на радіо, ТБ та найбільших фесивальних майданчиках країни. Гумористичну складову забезпечить ілюзіоніст, який підходить до "магії" з гумором. А гості з найгострішим почуттям гумору зможуть отримати призи.

ЛАМА, вхід від 150 грн. в передпродажі та від 180 в день концерту.
9 листопада
Гурт Lama заснований в Києві в 2005 році. Лідером і засновником групи є співачка Наталя Дзеньків (сценічний псевдонім Lama). Частина композицій групи написані нею самостійно, частина - у співавторстві з одним з провідних в Україні саундпродюсерів Віталієм Телезиним, відомим по роботі з такими зірками, як "Океан Ельзи", Земфіра, "Ляпис Трубецкой", "Друга Ріка" та ін Популярність до групи Lama прийшла після виходу перших двох синглів "Менi так треба" (2006 ) і "Моє серце" (2007). До кінця 2007 року група Lama перетворилася на найбільш ротованою артиста в країні і була відзначена престижною премією MTV Europe Music Awards в категорії "Кращий український виконавець". Успіх закріпили наступні сингли, зокрема "Знаєш як болить" (2008), який увійшов до саундтреку українсько - американського фільму "Сафо" (режисер Роберт Кромбі ). Lama неодноразово представляла Україну на закордонних музичних фестивалях, зокрема: "Дні України у Франції" (Ніцца, 2007), Zelt - Musik - Festival (Фрайбург, Німеччина, 2008), фестивалі в місті Жешув (Польща, 2010 - 2011 ). На сьогоднішній день в арсеналі групи два альбоми. Дебютний "Мені Так Треба" вийшов у світ в 2006 році і в перший же тиждень після релізу був проданий тиражем більше 20 тис. примірників. Другий альбом Lama "Світло і Тінь" вийшов у світ через два роки - в 2008. На даний момент група закінчує роботу над третім студійним альбомом, реліз якого запланований на 1 листопада 2013 року.

"Beer Gun"
10 листопада
"Beer Gun" – це фонтан молодої енергії пошуку, прагнень і постійного розвитку. Їх нескінчений рух до новаторства підносить жанр кавер-гурту до своєрідного витвору мистецтва. Завдяки великій кількості виступів вже ні в кого нема сумнівів в популярності цієї запальної команди, але музиканти доводять кожен раз щось енергетично нове і позитивне. Команда музикантів на всіх виступах відчуває настрій публіки, одразу ж входить в контакт з оточуючими. Всі слухачі в процесі виступу самі стають учасниками запального дійства. Тож зацініть драйв живого спілкування з рок-н-рольним присмаком.
Сьогодні на екранах

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 11:30 19:20
Лишайся онлайн

Жанр: драма, детектив

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:40
Дике серце

Жанр: драма, пригоди, сімейний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 11:30
Мисливці на привидів: Крижана імперія

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:20 17:10
Проклята діва

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:30

Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:20
Мисливці на привидів: Крижана імперія

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 17:00
Проклята діва

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10