Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
23-27 жовтня
Public
"Астрея"
23 жовтня
Музика гурту "Астрея" являє собою, комбінацію стилей,треш, рок-н-роллу, хард-року, ліричних баллад, пауер та альтернативи на основі хеві-металу!

"Violin Stream"
24 жовтня
Інструментальна музика в стилі джаз, поп, рок, фолк...

"We Are"
25 жовтня
We Are!! – це наш рідний український колектив, музика яких захоплює не лише українську аудиторію, але навіть британських слухачів і любителів бріт-року!. We Are!! – це музика, що пробирається в серці кожного, несе заряд позитиву... але те, що, після їх концерту у вас в голові буде ще довге крутитися одна з їх пісень, а то і весь концерт – ми вас попереджали!..

"Iron Maiden" cover-party з "Blood Brothers" м. Київ, призова вікторина, бармен-шоу, afterparty - DJ Cactus, вхід вільний.
26 жовтня
Гурт Blood Brothers являється першим офіційним Iron Maiden триб'ют-гуртом в Україні та в СНД. Статус "official IM tribute" закріплен у формі контракта з компанією "Universal Music". Blood Brothers - це не просто якісне виконання композицій легенди хард-рока, а неперевершена подача та активність, що несе за собою відповідну атмосферу легендарних британців. Назву колективу було запозичено з платівки "Brave New World" з огляду на глибокий зміст композиції. Серед досягнень гурту можна виділити: сапорт легендарних Пола ДіАнно та Блейза Бейлі (екс-Iron Maiden) у львівському Палаці Спорту, український тур з легендарним гуртом "Мастер", сапорт московського гурту "Эпидемия", розігрів Сергія Мавріна. Гурт Blood Brothers неодноразово гостролював по території України. В цьому році гурт Blood Brothers вже провів больш ніж 20 виступів в рамках 30 років "Piece Of Mind". Також колектив прийняв участь в найграндіознішому фестивалі в Україні - "The Best City", де також виступали: "Scorpions", "Guano Apes", "Lacuna Coil", "Enter Shicari", "Би-2", "Сплин", "Мумий Тролль" та інші. Гурт Blood Brothers являється ендорсером гітар "Ibanez" в Україні. На завершення - бармен-шоу та дискотека від DJ Cactus.

"Beer Gun"
27 жовтня
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20