Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
9-15 вересня
Public
Іван Боголюбський
9 вересня
Блюз-роковий гітаризм.

Sasha Boole
10 вересня
Цього разу чернівецькому блюзмену та фолксінгеру допомагатиме гітарист львівської кантрі-команди "Nebraska" - Андрій Пилат. Він завітає до столиці Північної Буковини, щоб допомогти у записі дебютного альбому чернівецького колеги. Таким чином, вже знайомі Вам композиції прозвучать у супроводі резонаторної слайд-гітари, укулеле та пральної дошки.

"Jazz Do It"
11 вересня
Інструментальний дует (труба та саксофон) який зробить легку атмосферу, виконуючи відомі сучасні хіти в стилі Lounge, Smooth Jazz & Soul.

"I-RIS"
12 вересня
Музиканти гурту "I-RIS" виконуватимуть хіти таких титанів світової сцени як The Beatles, Queen, Rolling stones, Guns & Roses, Michael'a Jackson'a, No doubt, Adele та ін. у своїй власній інтерпретації. Остаточний склад гурту був сформований не так давно, але незважаючи на це, "I-RIS" вже встиг здобути своє коло шанувальників та встиг стати відомим у Чернівцях. Приходь, ми чекаємо саме на тебе.

"Life Park"
13 вересня
У репертуарі колективу - світові шлягери, музика 80-90-х з репертуару відомих груп, та співаків СРСР, інструментальні композиції, українські народні пісні в оригінальній обробці та власні авторські роботи І.Гатрича, Я.Щербаня, Р.Слупецького. Також на гостей чекає запальна конкурсна програма з приємними та смачними призами.

"Сплин" cover party з гуртом "Beer Gun"
14 вересня
Ми запускаємо нову серію тематичних кавер-вечірок. Цього разу, резиденти пабу представляють оновлену програму по хітам легенд російської рок-сцени - гурту "Сплин". Чудова нагода цікаво провести час не лише для прихильників творчості Сплінів. Гурт "Beer-Gun" це спалах драйву, це вибух емоцій, це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий!

Гурт "Куйбул"
15 вересня
Гурт “Cuibul” (Гінздо) був організований Ігорем Дингою в Кишиневі у 1991 році. За час існування колектив відвідав безліч країн та встиг записатися навіть на Московських лейблах. Склад та стилістична спрямованість поступово змінювалися. Вам залишається лише прийти і почути їх наживо.
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20