Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
14-19 травня
Public
Вівторок, 14/05 - Денис Семенюк, проект "I Have I Need" м. Чернівці.
Різноманіття емоцій може бути набагато ширше ніж ми собі можемо уявити. Забудьте про буденність та крайнощі...Абстрактність почутів, які передає музика I Have I Need дасть змогу вам самим обирати, що відчувати...

Середа, 15/05 - "Life Park" м. Чернівці.
У репертуарі колективу - світові шлягери, музика 80-90-х з репертуару відомих груп, та співаків СРСР, інструментальні композиції, українські народні пісні в оригінальній обробці та власні авторські роботи І.Гатрича, Я.Щербаня, Р.Слупецького.

Четвер, 16/05 - "Течія" м. Москва, Росія.
Занурившись в течію пісні, що народилася як раптовий дощ, як вітер в полі, як вогонь, який перетвориться після в повільногаснуще вугілля, що малює дивні світи, прислухайся, куди дорогу тримає твоє серце, запитай його, чи не хоче воно відправитися на зустріч з друзями і послухати пісні їх...

П\'ятниця, 17/05 - Балканська вечірка з гуртом "Триста8ісім" м. Ужгород, кожний 4-ий келих вина - у подарунок, конкурси.
Ай, Рамале! Кидай усе та приходь на шалену балканську вечірку з закарпатською ватагою "Триста8ісім". Гурт "Триста8ісім" — це музичне відображення культурної круговерті, яка утворюється на перетині фольклору народів Закарпаття, карпато-балканських мотивів та ексцентричної суміші цілої низки сучасних стилів музики, серед яких фолк-рок, панк, фанк, ска, рок-н-ролл. В своїх невтримних мелодіях вони поєднують угорські чардаші та палкі циганські мотиви, румунське розмаїття та гуцульську безпосередність. Ця закарпатська ватага, озброївшись потужним звуком, змушує ноги слухачів кидатись в танець. А, щоб не дати Вам засохнути, кожний четвертий келих вина буде безкоштовним.

Субота, 18/05 - "Rura" м. Івано-Франківськ.
Rura - це, перш за все, музичний інструмент, гучний і дзвінкий. Труба, простіше сказати, а не як прийнято вважати - шест для стриптизу. Як і музичний інструмент, група така ж гучна і дзвінка. Стиль, в якому вони існують - фолк-рок, а музиканти ласкаво називають його хепі-роком. Рура бере свої витоки в 2006 році. І не дивлячись на те, що вона відносно молода, вже встигла випустити 3 альбоми, кілька кліпів і знайти перших довгоочікуваних шанувальників. Але, як і всі безкінечно талановиті гурти - не змогла підкорити серця всіх жителів планети. Тому головним пріоритетом гурту, закохати в себе, у свою творчість як можна більше людей. А пісні обіцяють: найзавзятіший песиміст не залишиться осторонь і пуститься в танок під нехитрий хеппі-рок!

Неділя, 19/05 - "Beer Gun" м. Чернівці.
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!
Сьогодні на екранах
Каскадер


Жанр: комедія, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 14:50 19:10

Жанр: комедія

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20 19:00

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:50

Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30