Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
березень
Анонси пабу PUBLIC на березень
Анонси пабу PUBLIC на березень

Absinthe Party з гуртом "Vivienne Mort" м. Київ, йога-щоу, коктейлі з абсентом 2+1, вхід вільний
1 березня
Vivienne Mort - унікальний гурт, який існує вже понад 2 роки. Напрямок у якому працює команда музиканти називають "музичним сюрреалізмом". Їх музика - це таємниця. І, завітавши на їхнє шоу, Ви зможете взяти участь у цьому таїнстві. Напоєм вечора оголошуємо не менш таємничий абсент, який покликаний доповнити атмосферу, створену піснями Vivienne Mort. Тому кожний третій коктейль з абсентом - у подарунок.

"Холодне сонце" м. Київ.
2 березня
ХОЛОDНЕ СОНЦЕ (західна назва SOLARICE) — український рок-гурт, який грає у стилі melodic/mainstream/gothic rock. Створений у 2001 році. У своєму творчому доробку має 2 студійних альбоми, 7 синглів та 6 офіційних відеокліпів.

"Beer Gun" м. Чернівці.
3 березня
"Beer Gun" – це фонтан молодої енергії пошуку, прагнень і постійного розвитку. Їх нескінчений рух до новаторства підносить жанр кавер-гурту до своєрідного витвору мистецтва. Завдяки великій кількості виступів вже ні в кого нема сумнівів в популярності цієї запальної команди, але музиканти доводять кожен раз щось енергетично нове і позитивне. Команда музикантів на всіх виступах відчуває настрій публіки, одразу ж входить в контакт з оточуючими. Всі слухачі в процесі виступу самі стають учасниками запального дійства. Тож зацініть драйв живого спілкування з рок-н-рольним присмаком.

Іван Боголюбський м. Чернівці.
4 березня
Класика гітарного блюзу та блюз-року.

"M-jazza" м. Чернівці.
5 березня
Один з кращих чернівецьких колективів, який працює в стилі "джаз".

"Life Park"
м. Чернівці.
6 березня
У репертуарі колективу - світові шлягери, музика 80-90-х з репертуару відомих груп, та співаків СРСР, інструментальні композиції, українські народні пісні в оригінальній обробці та власні авторські роботи І.Гатрича, Я.Щербаня, Р.Слупецького.
Також на гостей чекає запальна конкурсна програма з приємними та смачними призами.

ArtPole Party #2 з гуртом "Volosi" Польша, вхід вільний
7 березня
АртПоле знову збирає чернівецьких друзів. Чудова нагода пригадати минулі фестивалі та обговорити плани щодо АртПоля-2013. Беріть друзів, які ще "не в темі", адже після такого шоу не відвідати фестиваль не можливо. Струнний квінтет VOŁOSI став відкриттям для українців на фестивалі АртПоле-2012. Неймовірно емоційні, енергійні та чуттєві, польські віртуози по-новому відкривають нам музику - класичну і народну. Поєднуючи відчайдушність фольклору, досконалість класики, джазову легкість імпровізації, VOŁOSI випромінюють вибухову енергію потужного рок-концерту.

Не слабка вечірка у Міжнародний жіночий день з гуртами "Jazz Do It" (Чернівці), "Відповідь To Be" (Київ), "Beer Gun" (Чернівці), конкурсна та шоу-програми, вхід 50 грн.
8 березня
Хто сказав, що жінки - слабка стать?! Цього вечора будемо це всіляко спростовувати. Йдемо у відрив з київським гуртом "Відповідь To Be". Зустрічатиме гостей джазове пре-паті від гурту Jazz Do It. А на закуску - автепаті з гуртом Beer Gun. Додайте до цього конкусрну та щоу-програми і те, що кожна присутня жінка отримає невеличкий подарунок від закладу.

"VISCULA"
м. Луцьк.
9 березня
Восени VISCULA перемогла на відбірковому турі фестивалю "Червона рута" 2013. На рахунку гурту близько 100 виступів, на концертному шляху команди, хотілося б відмітити такі легендарні клуби як "Докер Паб" м Київ, "Лялька" м.Львів, "Остання Барикада" м.Харків,.. а також активну участь у міжнародних фестивалях.

"Beer-Gun" м. Чернівці.
10 березня
Гурт "Beer-Gun" це спалах драйву, це вибух емоцій, це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий!

Іван Боголюбський м. Чернівці.
11 березня
Блюз-роковий гітаризм.

"Самата" м. Чернівці.
12 лютого
Сучасний карпатський Нью-ейдж з елементами етнічного джазу.

"Астрея" м. Чернівці.
13 березня
Музика гурту "Астрея" являє собою, комбінацію стилей,треш, рок-н-роллу, хард-року, ліричних баллад, пауер та альтернативи на основі хеві-металу!

Концерт гурту "DEŠI" (Чехія) та презентація "SVAYA" за участю "East Roots" (Румунія) та "Antifront" (Чернівці)
14 березня
Цей вечір обіцяє бути надзвичайно насиченим та цікавим. Розпочнеться він з виступу дуету з Чехії - DEŠI. Це надзвичайна сполука діджеріду та баритон-саксофону - поєднання подиху і почуттів, майстерності і фантазії. Зплетіння низьких глибоких тембрів затягує в себе і передає вібрацію просто і безпосередньо. На зміну DEŠI на сцену вийде засновник та не змінний автор андеграундного видання Svaya - поет-провокатор Роман Стадник. І, своїм виступом, власне, розпочне презентацію. За ним музичну естафету переймуть сонячні рагга-герої Румунії, спеціальні гості презентації - гурт East Roots. І на завершення на Вас чекатиме електронне автепаті від Antifront.

Обнова-fest Party з гуртами "Bandurband" м. Харків та "Пестициди" м. Чернівці, вхід вільний
15 березня
Скучили за літом, драйвом та щирими емоціями? Ми теж! Саме тому, скооперувавшись з неашими друзями - фестивалем Обнова, ми організовуємо, таку собі, пре-паті до фестивалю. Для Вас гратимуть чернівецькі Пестициди та харківські Bandurband. Стиль гурту визначити не легко, бо це народний етно-фольк-хаус-драмен-бейс-хоп-хіп-хоп-рок (з елементами рок-н-ролу) -реп-хевіметал-буряк-ріпка-попка-рейв-дум-джангл-біт-регі… Одним словом, просто "GON" (гон). Гурт виник після довготривалого музичного експерименту, в наслідок якого відбулося схрещення народних "Будьмо! Гей!"-традицій та сучасних "Yo!-респект!"-напрямків. Також ми підготували веселу конкурсну програму та невеличкий сюрприз від Обнови.

"The Blues Nephews" м. Харків.
16 березня
Гурт The Blues Nephews один з кращих блюзових колективів Харкова, у минулому році акомпонували в турі американського блюзмена Дерріка Уокера. Репертуар гурту складається з власного бачення кращих пісень класиків блюзу, таких як Бі. Бі. Кінг, Маді Уотерс, Баді Гай, та інших..

День Святого Патріка з гуртом "Триста8ісім" м. Ужгород, спеціальний тематичний сет від DJ Mario, пивні конкурси, зелене пиво, алко-квест, леприкон та багато іншого, вхід вільний
17 березня
Паб Public вдруге одягається в зелене. У Вас є унікальна можливість відірватися в кращих традиціях ірландських пабів, зкуштувати зелене пиво, зустрітися зі справжнім леприконом та прийняти участь в забійному алко-квесті. Вперше у Чернівцях відіграє ужгородська ватага під назвою Триста8ісім. Це музичне відображення культурної круговерті, яка утворюється на перетині фольклору народів Закарпаття, карпато-балканських мотивів та ексцентричної суміші цілої низки сучасних стилів музики, серед яких фолк-рок, панк, фанк, ска, рок-н-ролл. В своїх невтримних мелодіях вони поєднують угорські чардаші та палкі циганські мотиви, румунське розмаїття та гуцульську безпосередність. Також на Вас чекає спеціальний тематичний сет від DJ Mario. Якщо День Святого Патріка - то в Public!

Іван Боголюбський м. Чернівці.
18 березня
Гітарні твори в стилі блюз та блюз-рок.

"Denijazz"
м. Чернівці.
19 березня
Інструментальна програма в стилях джаз та фанк.

"Гвавт" м. Чернівці.
20 березня
Колектив досвідчених музикантів представляє програму в стилі "кантрі" із домішками різних музичних напрямків.

"I-RIS" м. Чернівці.
21 березня
Музиканти гурту "I-RIS" виконуватимуть хіти таких титанів світової сцени як The Beatles, Queen, Rolling stones, Guns & Roses, Michael\'a Jackson\'a, No doubt, Adele та ін. у своїй власній інтерпретації. Остаточний склад гурту був сформований не так давно, але незважаючи на це, "I-RIS" вже встиг здобути своє коло шанувальників та встиг стати відомим у Чернівцях. Приходь, ми чекаємо саме на тебе.

"Кука Та Банда" м. Київ.
22 березня
Стиль музики гурту є трохи не зрозумілим і навіть самі учасники гурту не можуть дати конкретного визначення музичному напрямку гурту, адже гурт не спиняє своєї уваги на якомусь конкретному стилі музики, в загалом то є своєрідний мікс, в якому присутні такі "інгредієнти" як фанк, диско, реггі і панк. Але найголовнішим "інгредієнтом" музики гурту є драйв, саме справжній, щирий драйв. Крім музики на концертах гурту також присутній своєрідний театральний перформанс, адже більшість учасників гурту є актори.

"Механічний апельсин" м. Львів.
23 березня
Бенд "Механічний апельсин" пропонує кожному слухачеві 100 % заряд позитивних емоцій, рок-н-рольного драйву, суміш щирості і блюзової ностальгії. Музика "на живо" і тексти "по живому", невимушена атмосфера "під пиво", знайомі пісні з альбомів "Бойчуцький блюз"(2009), кантрі-альбому "ОТАКОВО"(2010) та "Цирк Квітів"(2011) а також зовсім нові треки – це і називається "Механічний апельсин"!!!

"Beer Gun" м. Чернівці.
24 березня
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!

Іван Боголюбський м. Чернівці.
25 березня
Класика гітарного блюзу та блюз-року.

"Jazz Do It" м. Чернівці.
26 березня
Інструментальний дует (труба та саксофон) який зробить легку атмосферу, виконуючи відомі сучасні хіти в стилі Lounge, Smooth Jazz & Soul.

Da Kooka & Sasha Boole

27 березня
Поєднання абсолютної жіночності, огорнутої інтелігентною електронікою та чоловічої відвертості із щирим акустичним звучанням. Da Kooka співачка та піаністка, автор і виконавець своїх пісень в стилі fusion, trip-hop, indie-rock та electronic. Живий звук клавішних і вокалу з електронним саундом перетворює її лайв виступи в щось нове та оригінальне.
Sasha Boole (Саша Буль) - фолк-сінгер, автор і виконавець на гітарі та губній гармоніці. З 2011 року відомий як фронтмен гурту The Viva Gazone. Тепер активно працює над сольним проектом.
В цей вечір музиканти представлять, як індивідуальні програми, так і спеціальний матеріал підготовлений в парі.

"Violin Stream Orchestra"
м. Чернівці.
28 березня
Оновлений та збільшений коллектив представляє інструментальну музику в стилях джаз, поп, рок, фолк...

"Оратанія" м. Львів.
29 березня
Оратанія(пазітіффф-рок) - найкращий рок-гурт м.Львів останніх 5 років за версією галицьких радіостанцій. Хедлайнери та учасники майже всіх західноукраїнських фестивалів, учасники багатьох українських. Оратанці бажані гості на святкуваннях днів міст, інших опен-ейрах. Гурт знаний й за кордном - шалений досвід виступів в сусідній Польщі, запрошувалися також й до Німеччини та Молдови. В планах підкорення Західної Європи, Північної Америки та Росії. На концерті буде презентовано кілька нових пісень, які увійдуть до третього студійника хлопців, а також довгоочікуваний відеокліп на пісню "Два гарбуза". Вестиме презентацію західноукраїнський фестивальний конферансьє, а за сумісництвом менеджер гурту Ігор Оршак.

"Інший Світ" м. Івано-Франківськ.
30 березня
Пісні гурту доволі таки різноманітні , починаючи від швидких та веселих , закінчуючи повільними та сумними.
Назва гурту придумана не просто так. Музиканти гурту , займаючись улюбленою справою - створенням музики - поринають в інший світ , світ музики та драйву , в світ веселих кольорів та романтичного настрою. Інший світ - це світ , де кожен особистість , де нема політики і нерозуміння. Запрошуємо всіх слухачів з нами в цікаву подорож ).

"Beer Gun"
м. Чернівці.
31 березня
"Beer Gun" – це фонтан молодої енергії пошуку, прагнень і постійного розвитку. Їх нескінчений рух до новаторства підносить жанр кавер-гурту до своєрідного витвору мистецтва. Завдяки великій кількості виступів вже ні в кого нема сумнівів в популярності цієї запальної команди, але музиканти доводять кожен раз щось енергетично нове і позитивне. Команда музикантів на всіх виступах відчуває настрій публіки, одразу ж входить в контакт з оточуючими. Всі слухачі в процесі виступу самі стають учасниками запального дійства. Тож зацініть драйв живого спілкування з рок-н-рольним присмаком.
Сьогодні на екранах
Каскадер


Жанр: комедія, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 14:50 19:10

Жанр: комедія

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20 19:00

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:50

Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30