Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
1-11 березня
Public
Public
"Violin Stream"
1 березня
Інструментальна музика в стилі джаз, поп, рок, фолк...

"Banderas Blues Band"
2 березня
"Banderas Blues Band" - це один з найяскравіших і різнопланових блюзових бендів на пост радянському просторі. У складі "Banderas Blues Band" завжди грали і грають музиканти найвищого рівня. Володимир Бандерас, лідер групи, лауреат фестивалю "Червона рута" -1997, полу фіналіст телеконкурсу Голос Країни 2012, перший визнаний український блюзмен, якого знають і люблять мільйони українців. Його бенд протягом останніх двох років став лауреатом відомих міжнародних джазових, та блюз фестивалів: Jazz Cooperation, Blue Bay Jazz Fest, Архангельск Блюз фестиваль. В його репертуарі є багато власних пісень у багатьох стилях і напрямках сучасної музики, але більшість його фанів знають Бандераса як справжнього блюзмена, з гучним вокалом, яскравим сценічним виглядом, та власним гітарним саундом. Завдяки своєму вибуховому темпераменту, він буквально з перших акордів запалює будь-який зал, виконуючи пісні на різних мовах. Його унікальний за тембром голос, буквально заворожує слухача, приковуючи всю увагу до сцени. Сам Бандерас про себе говорить так: "Колись я від друга почув такі слова - Чим більше віддаєш, тим більше отримуєш. Вони мені запали в душу, бо так воно і є. Я сам це відчуваю після кожного концерту". Отож на вас чекає блюз на всі 100%.

"Форшлаг"
3 березня м. Кіцмань, а після опівночі вечірка від організаторів фестивалю Червона Рута - "STOP ГЛАМУР".
Основні напрямки музики гурту "Форшлаг": джаз-рок,класичні рокові баллади,фанк-балади. Також ми експерементуєм з народною музикою, переробляючи національний молдавський та балканський фольк в джаз-рок. А в ніч з суботи на неділю 23:00-04:00 крута музична вечірка STOP ГЛАМУР від організаторів культового музичного фестивалю "ЧЕРВОНА РУТА".

"Beer Gun"
4 березня
Гурт "Beer Gun" це спалах драйву, це вибух емоцій, це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий!

Слава Щербан
5 березня
Вечір блюз, поп та рок музики.

Євген Бєляєв
6 березня
Вечір професійного інструментального джазу і не тільки...

"Jazz Do It"
7 березня
Інструментальний дует (труба та саксофон) який зробить легку атмосферу, виконуючи відомі сучасні хіти в стилі Lounge, Smooth Jazz & Soul.

Святкування Міжнародного жіночого дня з позитивними ведучими PozitivGROUP, музичними гуртами "Red Sofa" м. Львів та "DRIOD"
8 березня
Позитивні ведучі – це унікальний формат, якісна імпровізація та тільки яскраві емоції. Чемпіони Асоціації КВН України, теле-та радіо ведучі, організатори інтерактивно-розважальних шоу. PozitivGROUP - генеруємо позитив разом)
"Місто Лева" продовжує наповнювати ріку української музики новими якісними зразками. Нещодавно тут було створено новий поп-роковий гурт "Red Sofa". Назва як зізнались самі хлопці з’явилась через те, що у одного з них дійсно є великий червоний диван, власне на якому і народжувались їхні творіння. Спочатку банда задумувалась як акустичний проект, але за справу взявся відомий львівський саунд-продюсер Роман Микульський і тепер гурт отримав цікаве звучання з елементами духових та струнно-щипкових інструментів. Дебютна пісня нового колективу носить назву "Так як ти". Це лірична історія про непрості стосунки між закоханими людьми. У планах музикантів запис ще кількох синглів, а згодом і повноцінний альбом.
DRIOD - лампові лайтові інтерпретації пісень відомих гуртів зарубіжного та пострадяньского простору.

"Друже Музико"
9 березня
Один із найвідоміших патріотичних гуртів України вирушив у музичні мандри здебільшого до тих міст, де рідше за все доводилося презентувати свою творчість. Тож, тепер і чернівчани матимуть змогу дізнатися, як звучить ethno-drive – унікальний стиль, в котрому грає гурт. Це стиль, який напрочуд гармонійно поєднує якісний рок, мелодійність та народні мотиви, змушуючи прихильників відчути весь спектр емоцій! Колектив виконує авторські патріотичні й ліричні співанки та народні пісні у власній колоритній обробці.
Цей вечір переверне ваше враження про українську рок-музику, змусить поринути у вирій шалених емоції, незабутніх мелодій та ритмів! Музиканти обіцяють пронизати кожного рок-енергією та любов\'ю до Батьківщини.

"O\'Hamsters " м. Київ в рамках всеукраїнського туру святкування Дня Святого Патріка. Допомагає чернівецький гурт "Бурдоны Черна".
10 березня
Київська банда, що виникла як продовження славних традицій The Pogues і Шейна МакГована, вже більше восьми років радує своєю музикою шанувальників irish punk і irish folk, встигла відіграти більше ста концертів в Україні і за її межами, у тому числі виступити на масштабних українських фестивалях Файне Місто і Zaxidfest в 2015 і Республіка в 2016 році. Наживо O\'Hamsters - нестримний фьюжн раздолбайскої і розвеселої лірики, гітарного драйву і танцювальних ритмів фолк-інструментів, від якого в танок пускаються без виключення усі присутні на їх виступі.
Гурт "Бурдоны Черна" створений під натхненням постановок та вистав від КВІР "Берсерк". Наша музика є їх логічним продовженням і емоційним наповненням. Ми перша група на Буковині, яка дає слухачу можливість зануритись в загадкову музику темних часів та середньовіччя.

"Band For A Day"
11 березня
Band For A Day! - Це три веселих та життєрадісних хлопця, які полюбляють ділиться цим на сцені з людьми! З самого початку, вони для себе прийняли те, що в них одна ціль і ця ціль - влаштовувати незабутні шоу на сцені, під веселу та енергійну музики немало відомої групи "Green Day"! Саме тому, що їх весело та бадьоро грати, різноманітний репертуар і у кожної пісні своя історія, емоції та настрій. Ви почуєте енергійні та вибухові пісні, безкомпромісні хіти, душевні мєдляки та просто пісні, які заставлять вас двигать своїм тілом. Група гарантує вам повну самовіддачу на сцені і радувати вас більше двух часов піснями "Green Day".
Сьогодні на екранах



Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:10

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:20

Жанр: драма, комедія, фентезі

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:10 15:00 17:00

Жанр: документальний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:10 15:00 17:00

Жанр: драма, комедія, фентезі

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: фантастика, драма, бойовик, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 18:30

Жанр: драма, комедія

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:00