Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
24-31 жовтня
Public
Public
Слава Щербан
24 жовтня
Вечір блюз, поп та рок музики.

"Монополія" (acoustic)
25 жовтня
На цей раз гурт "Монополія", вже добре знаний чернівецькому слухачу, виступить з акустичною програмою. У звичні для музики гурту поп-рок композиції вплітатимуться джазові інтонації і легке лаунджове звучання. Любителі інтелектуальної музики зможуть насолодитися джазовими і блюзовими стандартами, любителі популярної - каверами на Lana del Rey, Oasis і Океан Ельзи, любителі ж авторської музики "Монополії", окрім звичних, почують зовсім нові композиції. Програма гурту дуже розмаїта, наповнена експериментами і імпровізаціями, так що сумувати не доведеться! =)

"Гудіні"
26 жовтня
Авторська програма "Гудіні" зачіпає найголовніші нотки нашого життя та звільняє від оков сірої буденності. Команда музикантів своєю творчістю та глибиною відчуттів передають оточуючим кольори життєвих подій, вир емоцій та енергію почуттів. Мрії, кохання, вірність, надії тісно сплелись із свободою, драйвом та адреналіном рок-н-рольного життя та відобразили різносторонню душу кожного учасника гурту. Гурт "Гудіні" як і легендарний фокусник здатен звільнити ваше життя від оков сірості та буденності життя, наситивши душу яскравими емоціями.

"Олег Універсал Людина-Оркестр"
27 жавтня
Rock`N`Roll ШОУ "А МИ ІДЕМ, МІ ІДЕМ ЗА ПИВОМ!!!" Автор проекту – Олег Універсал. Працює у веселому і позитивному рок-н-ролльному стилі. Відрізняється не тільки своїм прізвищем (за паспортом), а і своєю унікальною здібністю гри на музичних інструментах. Олег – ЛЮДИНА-ОРКЕСТР, грає на гітарі власного винаходу. В його арсеналі 10-ть МУЗИЧНИХ ІНСТРУМЕНТІВ: партія бас-гітари, ритм-гітари, бас-бочка, малий барабан, хет, тарілка (ride), шейкери, коззу, губна гармошка плюс вокал. І все це ОДНОЧАСНО і в ЖИВУ!

"Форшлаг"
28 жовтня
Основні напрямки музики гурту: джаз-рок,класичні рокові баллади,фанк-балади. Також ми експерементуєм з народною музикою, переробляючи національний молдавський та балканський фольк в джаз-рок.

"Beer-Gun"
29 жовтня
Гурт "Beer-Gun" це спалах драйву, це вибух емоцій, це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий!

Halloween Anime & K-pop Party Tanoshī! Вхід від 50 грн.
30 жовтня
Спеціально до Дня Всіх Святих - Halloween Anime & K-pop Party Tanoshī! Вас очікує масштабна ярмарка з різноманітною атрибутикою, атмосферна програма з виступаючими, безліч конкурсів та двогодинна дискотека.

HALLOWEEN PARTY із гуртами "MYSTERYA" м. Київ та "Beer Gun" м. Чернівці.
31 жовтня
31 жовтня у паб Паблік завітає український гурт Mysterya (Містерія). Переможці всеукраїнських та міжнародних фестивалів забезпечать драйвовий вечір хорошою рок музикою та якісним виконанням. Вокалістка гурту - фіналістка шоу "Х-фактор" каналу СТБ, рок-фея Ірина Василенко та музиканти не вперше приїздять до Чернівців, то ж відвідувачі зможуть послухати як уже знайомий музичний матеріал, так і новий. Мелодичні та драйвові, ніжні та запальні пісні прозвучать у день Хелловіну. А на закуску - кавери у виконанні гурту "Beer Gun".
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20